Hiba
 • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

jegyzet

Kollekció

Büszkén viselnél Rádió P-s relikviákat? Meg akarod lepni polgárőr barátaidat?

Rendelj kollekciónkból!

 

 

Termék

Amit jó, ha tudsz róla

Rendelj Rádió P unisex pólót magadnak!

Vidd az egeret a képre!

Férfi póló

Európa legnépszerűbb unisex rövid ujjú pólója!

Kényelmes viseletet a mindennapokban.

A póló: Fruit of the Loom®

Színe: Fehér

Anyaga: 100% pamut, 165 g/m2

Méretezés: S, M, L, XL, XXL

Bruttó ára: 2500 Ft/darab  

Rendelj Rádió P női pólót magadnak!

Vidd az egeret a képre!

Női póló  

Klasszikus póló hölgyek számára, amely szabásának köszönhetően kiemeli a vonalakat, így biztosítja a nőies megjelenést.

A póló: Fruit of the Loom®

Színe: Fehér

Anyaga: 100% pamut,160 g/m2

Méretezés: S, M, L, XL

Bruttó ára: 2500 Ft/darab  

 Rendelj Rádió P pólót gyerekednek!

Vidd az egeret a képre

Gyermek póló 

 Top prémium minőség mostantól a legkisebbek számára is! Póló a gyerekek kényelméért. 

A póló: Promodoro®

Színe: Fehér

Anyaga: 100% pamut,180 g/m2

Méretezés:

(magasság - mellbőség - hossz)

104 - 34 - 44
116 - 37 - 47
128 - 41 - 50
140 - 44 - 53
152 - 46 - 56
164 - 49 - 62

Bruttó ára: 2800 Ft/darab  

 

Rendelj Rádió P sapkát magadnak!

  Felnőtt baseball sapka
 
Kellemes viselet biztosító Baseball sapka  
Anyaga 100% polyester
Színe: fehér
Mérete: állítható
Ára: 2100 Ft/darab
 Rendelj Rádió P bögrét magadnak!

Bögre

Bögre, amiben forró teát is kortyolgathatsz, miközben hallgatod a polgárőr rádiót.

 

Színe: Fehér

 Űrtartalom: 3dl

Magasság x szélesség

9 cm x 8 cm

Ára: 1800 Ft/darab

 Rendelj Rádió P kötényt magadnak!

 Kötény

Kiváló minőségű és praktikusan használható kötény konyhai munkához, 2 cm széles pamut szalaggal. Magyar termék!
A Kötény: Letmicro®
Színe: fehér
Anyaga: 100% pamut, 240 g/m2

Magasság x szélesség

72 cm x 60 cm

Ára: 2700 Ft/darab
 Rendelj Rádió P egérpadot magadnak!

 Egérpad

Legyen Rádió P-s egérpadod.

Méret: magasság x szélesség

19cm x 23 cm

Ára: 2100 Ft/darab

 

 

 

Amit még tudnod kell:

 

Megrendelés

 

Küldj egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levélcímre. Vigyázz, megrendelést csak (!) e-mailen tudunk fogadni. Nem tudjuk regisztrálni a telefonon, sms-ben, facebookon,  postagalambon, nyílvessző szárára rákötözött levélen, stb. módon küldött igényeket. Tehát, kérlek vedd komolyan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levélcímet.

 

A levélben add meg az alábbiakat:

 • a termék(ek) neve:
 • mérete (ha van):
 • rendelési mennyiség:
 • megrendelő neve:
 • megrendelő e-mail címe:

 

 • számlázási név (kinek a nevére legyen kiállítva a számla):
 • számlázási adószám (ha kell):
 • Számlázási ország:
 • számlázási irányítószám:
 • Számlázási város:
 • számlázási cím:

Ha a szállítási cím nem egyezik meg a számlázási adatokkal akkor add meg az alábbiakat is: 

 • kézbesítési név (aki át fogja venni az árut):
 • kézbesítési ország:
 • kézbesítési irányítószám:
 • kézbesítési város:
 • kézbesítési cím:
 • telefonszám:
 • átvevő telefonszáma:

 

 

A rendelésedről hamarosan visszajelzést fogsz kapni (ezért kérjük a valós e-mail címedet).

A kiszállítás során előfordulhat, hogy a futár egyeztetni akar veled az átvétel helyéről, idejéről, ezért kérjük a valós telefonszámodat add meg. Az áru átvétele után pár nappal lehetséges, hogy a gyártó fel fog hívni, hogy visszakontrolláljon minden rendben volt-e a szállítással, meg vagy-e elégedve a termékkel, nem sérült-e meg stb. Mindez a te érdekedben történik. Ezért kérjük a valós telefonszámodat.

A levélben adott adataidat csak a megrendeléskor használjuk fel és csak a gyártó felé továbbítjuk. Ezután a közölt adatokat nem tároljuk.

 

Fizetned csak az áru átvételkor kell. Ne feledd a szállítási és utánvételi költségeket is figyelembe venni, amelynek mértékéről is tájékoztatást kapsz a visszaigazoló e-mailben. 

 

Minőség

 

A termékek a méltán népszerű Fruit of the Loom® -ból és Promodoro®-ból  készülnek. Tökéletesen mosható, vasalható. A pólón a minta nem repedezik, nem fakul ki, nem törik meg.

 

 

Technológia

 

Nem matrica, nem fólia, hanem kiváló minőségű szövetnyomtatás direkt textil nyomtatás technológiával. A technológia előnye más eljárásokkal szemben, hogy csak a design által fedett területekre kerül festék, a többi terület légáteresztő marad (nem úgy, mint a felvasalható matrica), így a termék sokkal szabadabb, kényelmesebb viseletet biztosít a minta színei is élénkebbek, szebbek, és időt állóbbak.

 

 

Házhoz szállítás

 

Sztenderd szállítás, melynek díja a rendelt mennyiségtől függetlenül jelenleg 795 forint, + utánvételes díj további 395 forint. A teljes költség minden adót és illetéket tartalmaz. Házhoz szállítás esetén a csomagok a Magyar Posta Zrt. és a DPD Hungária Kft. segítségével jutnak el hozzád. Sajnos ezek a költségek változhatnak, de a megrendelésről kapott visszaigazolásban mindig a pontos tételek lesznek feltüntetve.

 

 

Fizetés


Utánvétes fizetés esetén vállalod, hogy kézbesítéskor készpénzben fizeted ki a vásárolt termékek ellenértékét. Biztonsági okokból, utánvéttel történő fizetés esetén a megrendelés értéke nem haladhatja meg a 20.000 forintot. Egyszerre csak egy utánvétes megrendelésed lehet. Tekintettel arra, hogy a vásárolt termékeket a kérésedre gyártja le a gyártó,  ezért a megrendeléssel egyoldalúan vissza nem vonható kötelezettséget vállalsz a termékek átvételére és az ellenérték megfizetésére. Megrendeléseddel kötelezettséget vállalsz, hogy a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül további azonosítási adatokat szolgáltatsz telefonon, e-mailben vagy faxon, hogy a megrendelés valódiságát értékelni tudja  a gyártó. Ha az információkérést visszautasítod, vagy ellentmondásos adatok szolgáltatsz, akkor a gyártó a megrendeléssel létrejött szerződéstől egyoldalúan elállhat. A termék szállítási határidejét a megrendeléstől illetve megerősítés kérése esetén a megerősítés megtörténtétől kell számolnod.

 

Szavatossági feltételek

 

A szavatosság jelentése: az áru, szolgáltatás rendeltetésszerű használatáért meghatározott ideig való jótállás. Szavatosság esetén az eladó azért vállal felelősséget, hogy az eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejtett hibája, amely csak később fog kiderülni.

 

 

A fogyasztó

 

A fogyasztó a termék meghibásodása esetén - meghatározott feltételek mellett - élhet szavatossági jogaival, amennyiben a termékre vonatkozóan nincs sem önkéntes, sem kötelező jótállás, vagy a jótállási idő már lejárt. Ez biztosítja a fogyasztói szerződés keretében értékesített termékek szavatossági és jótállási igényének érvényesítéséről szóló 49/2003. GKM rendelet.

 

 

A szavatosság időtartama

 

A szavatossági igény vásárlói benyújtásának határideje 2 év. (Ha a termék használhatóságának legkisebb időtartamát hatósági előírás, vagy kötelező műszaki előírás határozza meg (kötelező alkalmassági idő), és ez rövidebb, az igény érvényesítésére ez a határidő irányadó.)

A vásárlástól számított első hat hónapban jelentkező hiba esetén a kereskedő köteles bizonyítani, hogy a hiba a vásárláskor nem volt benne a termékben, hogy a hiba nem a teljesítéskor is meglévő körülmények miatt keletkezett, hanem az áru rendeltetésellenes használata okozta. Az első hat hónapban a kereskedő köteles valamennyi költséget viselni.

 

Hat hónap leteltével a bizonyítási teher megfordul és a továbbiakban nem a kereskedőnek kell a hiba keletkezési körülményeit bizonyítania, hanem a fogyasztó közvetlenül fordulhat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz (NFH).

 

Ez esetben a fogyasztónak tudnia kell azt, hogy egyrészről a vizsgálat költségeit neki kell megelőlegeznie és az csak abban az esetben jár vissza neki, ha a kifogása alaposnak minősült.

 

 

A jogérvényesítés elévülési ideje

 

A nem tartós használatra rendelt termékeknél (például: cipő, egyéb ruházati termékek stb.) a szavatosság alapján érvényesíthető jogok általános elévülése hat hónap. Ha a vásárló e hat hónap alatt menthető okból nem tudja szavatossági jogait érvényesíteni így különösen, ha a hiba jellegénél, avagy a dolog természeténél fogva hat hónapon belül nem volt felismerhető - szavatossági jogait a teljesítéstől (vásárlástól) számított egy évig érvényesítheti.

 

Az EU-ban a szavatosság az alábbiakra terjed ki:

 

 • az áru nem alkalmas a használatra;
 • teljesen más árut szállítanak, mint amit a fogyasztó rendelt;
 • hiányzik a használati utasítás;
 • kevesebb áru érkezik, mint amennyit a fogyasztó rendelt;
 • hibás teljesítésnek minősül a szolgáltatott áru szakszerűtlen összeszerelése is, ha a szerelés szerződéses kötelezettség, és azt a kötelezett vagy olyan személy végezte el, akinek magatartásáért a kötelezett felelős;
 • a kötelezett felel akkor is, ha az áru összeszerelését a szerződésnek megfelelően a jogosult végezte el, de a szakszerűtlen összeszerelés a használati útmutató hibájára vezethető vissza.

A fogyasztói szerződésben semmis az a kikötés, amely ezektől a rendelkezésektől a fogyasztó hátrányára tér el.

 

A minőségi vagy mennyiségi hibáért kellékszavatossággal, a jogi hibáért jogszavatossággal tartozik a kötelezett (aki lehet a gyártó, a forgalmazó vagy a kereskedő). Jogi hibának minősül, ha a hibátlan teljesítés ellenére a jogosult nem szerzi meg mindazon jogokat, amelyek őt jogszabály vagy szerződés alapján megilletnék.

 

Ha a termék nem felel meg a szerződésnek, a fogyasztót a következő szavatossági jogok illetik meg:

 

A jelenleg hatályos szabályozás alapján a fogyasztó már első körben választhat, hogy kijavítást vagy kicserélést kér, tehát a kicserélés, mint igény teljesítésének nem feltétele a javíthatatlanság. A fogyasztó választási lehetősége csak akkor korlátozott, ha a kicserélés lehetetlen (pl. nincs azonos vagy hasonló termék a kereskedő készletében) vagy ha a csere aránytalan többletköltséget eredményezne (pl. azonnal és minimális költségigénnyel járó javíthatóság esetén).

 

Másrészt az szabályozás alapján a szavatossági jogok érvényesítésének sorrendjében második helyre került az árleszállítás igénylésének a lehetősége, illetőleg az elállás (azaz a vételár visszakövetelése), mely utóbbira akkor kerülhet sor, ha a jogosultnak sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, illetőleg ha a korábbi igények teljesítését a kötelezett nem vállalja vagy nem tudja teljesíteni. Fontos szabály ugyanakkor, hogy jelentéktelen hiba miatt nincs helye elállásnak.

 

 

A forgalmazó

 

A forgalomba hozó felelős a fogyasztóval szemben azért, hogy az áru annak átadásakor megfelel a törvényes vagy szerződésben meghatározott tulajdonságoknak.

 

A Ptk. meghatározza a követelményrendszert, amelynek minden árunak meg kell felelnie ahhoz, hogy a teljesítés hibátlannak minősüljön. A Ptk. rendelkezései alapján a áruinak a teljesítés időpontjában:

 

 1. alkalmasnak kell lennie azokra a célokra, amelyekre más, azonos fajtájú árukat rendszerint használnak,
 2. rendelkeznie kell azzal a minőséggel, amely azonos fajtájú áruknál szokásos, és amelyet a vásárló elvárhat, figyelembe véve a gyártónak, vagy képviselőjének az áru konkrét tulajdonságaira vonatkozó — különösen reklámban vagy az áru címkéjén megjelenő — nyilvános kijelentéseit,
 3. rendelkeznie kell a szállító által adott leírásban szereplő, és az általa a vásárlónak mintaként bemutatott áru tulajdonságaival.

 

Mivel a fogyasztóval közvetlenül a szállító lép szerződéses jogviszonyba, a szavatossági jogok érvényesítésekor a szállítónál kell kifogásolni, hogy a termék nem felel meg az előzőekben leírtaknak.

 

A gyártó, illetve a forgalmazó mentesül a felelősség alól, ha:

 • a fogyasztó már a szerződéskötéskor tudott a hibáról, és ennek ismeretében is megkötötte a szerződést;  
 • a fogyasztó észreveszi, hogy a kötelezett hibásan teljesített, és ezt nem közli időben, akkor az ebből eredő kárért nem felel;  
 • a fogyasztó szavatossági jogait az olyan hibák tekintetében érvényesítheti, amelyek a teljesítés időpontjában már megvoltak, és két éven belül felszínre kerültek.

Használt cikkeknél ez a határidő az eladó és a fogyasztó közötti megállapodással egy évre lerövidíthető.

Adj 100 Forintot a rákkutatásért

Rádió P, a magyar polgárőrök rádiója!Sajnos nagyon sok családban okoz tragédiát a rákos beteg kezelése, gyógyíttatása, pláne elvesztése. Ez az a betegség, ami nem válogat, és a polgárőrök közt is sokan szenvednek ebben. A betegek gyógyítását elősegítendő, gyűjtést szervez az Országos Polgárőr Szövetség, melyben kéri a teljes polgárőr társadalom összefogását.

 

Sok polgárőrcsalád tragédiája a rákbetegségben elhunyt hozzátartozójának elvesztése.  A bajtársak, egyesületi tagok ma is gyászolják elhunyt polgárőr társaikat.

 

Az Országos Polgárőr Szövetség a „Fuss a Rákkutatásért Alapítvány” támogatására felhívással fordul a polgárőrök felé, és gyűjtést szervez.

 

Rádió P! A polgárőr rádióAzon polgárőrök, akik felelősséget éreznek e nemes cél támogatásával kapcsolatban, nem kell mást tennie, mint minimum száz forintot felajánlania. 100 Ft, nem sok pénz, mégis a sok kicsi, jelen esetben nagyon sokat számíthat. 

 

Az alapítvány a rákkutatásban résztvevő magyarországi intézmények pályázói között rákdiagnosztikai, és gyógyászati gépek beszerzésre fordítja támogatásunkat. A Fuss a Rákkutatásért Alapítvány részére a befolyt összeget az Országos Polgárőr Szövetség  2011. szeptember 10-én adja át.

 

Rádió P! A polgárőr rádióA rákkutatás megsegítésére szánt, fejenként minimum 100 forintos összeg befizetési határideje: 2011. augusztus 31.

 

Kérünk minden felelősséggel bíró polgárőrt, támogassa a rákkutatást minimum 100 forinttal!

 

Rádió P, a polgárőr rádióKérjük azon polgárőröket, akik felajánlják a minimum 100 Ft-ot, gyűjtsék össze egyesületi szinten, és egy összegbe utalják át a megyei szövetségekhez, akik a támogatásokat megyei szinten összegyűjtik, és úgy küldik majd az országos központba. Az egyesületi gyűjtést, az átadás-átvételt, hiteles, írásos dokumentumon rögzítsék, melyet ajánlott iktatni, és a későbbi ellenőrizhetőség végett megőrizni.

 

Azon jóérzésű emberek, akik ugyan nem polgárőrök, de mégis hozzá akarnak járulni ezen nemes kezdeményezéshez kérjük, keressék fel polgárőr ismerősüket vagy a legközelebbi polgárőr szervezetet. Örömmel és szívesen fogadunk minden támogatást.

 

 

100 forint nem nagy pénz. Adakozzon a rákkutatás és a rákos betegek gyógyításának segítéséért!

 

 


Kapcsolódó felhívásunkat ide kattintva meghallgathatja


Fórum Szabályzat

Rádió P weboldal, chat- és fórumszabályzata


Belépés, regisztráció, szabályok elfogadása:

 • Az első regisztrációkor szükséges egy valós e-mail cím megadása. Ezt harmadik személynek felhatalmazás nélkül nem adjuk át, nem élünk vele vissza, csak a kéretlen levelek, reklámok és internetes károkozók kiszűrésére szolgál.
 • A Rádió P weboldala, chatfelülete és fórumoldala (továbbiakban: fórum) nyilvános és rejtett oldalakkal rendelkezik. A nyilvános oldalak bejegyzéseit mindenki olvashatja, de hozzászólás csak regisztrálás és belépés után lehetséges. A rejtett oldalak csak akkor látszódnak, ha a bejelentkezés megtörtént. 
 • Biztonsági okokból előfordulhat, hogy többször, egymás után meg kell adni a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.  A rendszer véletlen generálja, hogy amennyiben újra kéri az adatok megadását, azt hányszor ismételteti meg. Mindez a fórum és a felhasználók biztonságát szolgálja.  
 • Minden felhasználó belépésével automatikusan elfogadja a szabályokat. A szabályok nem tudása semmiféle mentességet nem ad, ezért hivatkozási alap nem lehet. 
 • A regisztráció tiltásra kerül a szabályok súlyos megsértése, szabálysértés, bűncselekmény (adatvédelem megsértése, hitelrontás, rágalmazás, fenyegetés, nem megengedett reklámozás, stb.) esetén. 
 • Amennyiben a kitiltást indokolatlannak érzi valaki, a moderátorok ellen panasszal élhet. Panaszt tenni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levéllel lehet pontos leírással (az ÉN ezt nem tudtam, vagy nem olvastam a szabályzatot, nem lehet indoka a panasznak).
 • Korábban tiltott felhasználó admin engedéllyel térhet vissza azonos, vagy másik nick névvel. A visszaengedés engedélyezésének jogát admin átadhatja a moderátoroknak.

 

Nick nevekre vonatkozó szabályok:

Minden új felhasználó saját maga választhatja meg nicknevét, viszont a rendszer csak olyan nevet engedélyez, ami még nem szerepel a nyilvántartásában.

Bizonyos nicknevek egyből tiltva lesznek. Ezek a követezőek:

 • Illegális kábítószerre vagy annak használatára utaló nick
 • Pedofíliára utaló, szexuális tartalmú nickek vagy szexuális cselekedetre felszólító nickek
 • Gyűlöletkeltő, uszító nickek
 • Reklámozásra szolgáló, vagy azt kimerítő nickek
 • Politikusok vagy a pártjaik neve, jelszavai, szlogenjei, vagy azok népszerűsítésére szolgáló bármely utalás
 • Obszcén, vulgáris, közönséges, alpári, vagy arra utaló nicknevek. 

 Ezeket a moderátoroknak joguk van azonnal tiltani, törölni, bármiféle előzetes figyelmeztetés nélkül.

 

Reklámok tilalma:


•    Tilos hirdetni, reklámozni! Ez alól csak a főszerkesztő írásos megállapodása mentesít (pl: reklámszerződést kötött a nicknév felhasználó a polgárőr rádióval)

 

A rend fenntartásának szabályai:

Amennyiben a fórumban sértés jelenik meg, a sértést elkövető felhasználót a moderátorok figyelmeztetés után tilthatják, az adott esetnek megfelelően, egyéni elbírálás szerint. Amennyiben a sértés nevet (vagy adott személyre való utalást) is tartalmaz, a Moderátor törli az adott hozzászólást, illetve szükség esetén az oldal tartalmát. Személyes sértések esetén a moderátorok elbírálása alapján a sértést elkövető felhasználó tiltható, figyelmeztetés után. A moderátorok, sértésnek minősíthetik a folyamatos illetlen, tiszteletlen, vagy trágár hozzászólásokat is. Ez a viselkedés ugyanis a fórum rendjével, annak nyugalmával szembeni sértés lehet. Amennyiben valamely felhasználó szándékosan gúnyolódik, s azt figyelmeztetés ellenére sem hagyja abba, a moderátorok akár véglegesen is tilthatják. A moderátoroknak meg van hozzá a lehetőségük, hogy a szabályokat be nem tartó felhasználó IP címét oly mértékben tiltsák, hogy a weboldal elérhetetlen lesz. A leírtak elbírálása a Moderátor egyedi, saját hatásköre.

 

Fórum elhagyás:

 

Rendszerünk biztosítja a felhasználónak a későbbi visszatérés lehetőségét. Így mindaddig megtartjuk a regisztráló nicnevét, míg ő arról másképp nem rendelkezik.

 

 

Aki fórumba belép, az a fent leirtakat elfogadottnak és magára nézve kötelezőnek tartja.


 

Vissza a fórum nyitóoldalára

Rádió P impresszuma

Rádió P! Magyarország polgárőreinek online rádiója 

Jogtiszta rádió.

ARTISJUS: (ügyfél kód: 76399752 szerződésszám: W/769/2013); EJI&MAHASZ: (Szabó Zoltán radio_p); NMHH: (Hírportál: IO/20135-2/2011, rádió: BJ/273-4/2014 ); MTE: A folyamatosan frissülő internetes újságok és hírportálok esetében, a nyilvántartásba vételhez ISSN dokumentumazonosító szám nem szükséges.

 

Kiadó: Szabó Zoltán

Címe: 8053 Bodajk, Dózsa Gy. u. 30.

Főszerkesztő: Hladon Sándor

elérhetőségeket ide kattintva olvashatja el

 © Rádió P 2011. Minden jog fenntartva. Az oldalon publikált saját készítésű szöveges-, képi-, és hanganyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a Rádió P írásos engedélyével lehetséges. Tilos az oldalakon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala. Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással és a Rádió P oldalára navigáló kihelyezett linkkel lehet.

 

Bannereink:

468x60 px

 Rádió P! A magyar polgárőrök rádiója

 elérési link: http://www.radiop.hu/images/stories/468x60_gif_banner.gif

  120x240 px

Rádió P! A magyar polgárőrök rádiója

elérési link: http://radiop.hu/images/stories/120x240_gif_banner.gif

 

300x250 px

Rádió P! A magyar polgárőrök rádiója

 

elérési link: http://radiop.hu/images/stories/300x250_gifbanner.gif

 

670x250 px

Rádió P! A magyar polgárőrök rádiója

elérési link: http://radiop.hu/images/stories/670x250_gif_banner.gif

Rádió P csetoldala

Nem csak a rádiót tudja online hallgatni, de csetfelületünkön beszélgetni is tud olyanokkal, akik szintén a mi rádiónkat hallgatják online.

A rádió hangerejét a hangszóró és a rezgő biliárdgolyó közötti zenedoboz ikonra kattintva tudja be-, illetve kikapcsolni, erősségét szabályozni. 

Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a beszélgetést erősen moderáljuk. A szabad véleménynyilvánítás jogát tiszteletben tartjuk, de figyelmeztetés után tiltunk minden olyan részvevőt, aki másokra sértő megjegyzést tesz, vagy amit a moderátorok annak tartanak. Ennek elbírálása a moderátor kizárólagos hatásköre.

Aki csetszobánkba belép, a szabályzatot elfogadottnak és magára nézve kötelezőnek tartja. Részletes szabályzat az ablak alatt olvasható.

 

         

http://xat.com/PolgarorRadio

 

Amennyiben rádiónkat közvetlen akarja hallgatni, kattintson az alábbi lejátszó képek valamelyikére. Kérjük ügyeljen arra, hogy egyszerre csak egy lejátszó szóljon.

Windows

Media Player

Real

Player

Aol

Winamp

 Quick

 Time

Mobil

telefon

Rádió P hallgatása Windows Media Player lejátszóval Rádió P hallgatása RealPlayer lejátszóval Rádió P hallgatása Winamp lejátszóval Rádió P hallgatása QuickTimes lejátszóval  Rádió P hallgatása mobiltelefon készülékkel

 Úgy is hallgathatja adásunk, ha egyszerűen erre a szövegrészre kattint, majd a felugró ablakban a futtatás, megnyitás, Run (vagy ehhez hasonló) gombot választja.

--------------------------------------------

Rádió P csetszabályzata

Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a beszélgetést erősen moderáljuk. A szabad véleménynyilvánítás jogát tiszteletben tartjuk, de figyelmeztetés után tiltunk minden olyan részvevőt, aki másokra sértő megjegyzést tesz, vagy amit a moderátorok annak tartanak. Ennek elbírálása a moderátor kizárólagos hatásköre.

Aki csetszobánkba belép, az előzőeket elfogadottnak és magára nézve kötelezőnek tartja.

 

Színes bábuk jelentése:

 • Narancssárga: Admin (moderátorokat és tagokat tud létrehozni, figyelmeztetni, tiltani és némítani)
 • Fehér: Moderátor (tagokat tud létrehozni, figyelmeztetni, tiltani és némítani)
 • Kék: Tag (tud némítani)
 • Zöld: Látogató (tud némítani)
 • Barna: Letiltott (tud írni, de az üzeneteit senki nem látja)
 • Piros: Nem elérhető.


Személyes adatok módosítása:

 • Névváltás: Kattintson jobb oldalt a felhasználók listáján a saját névre, és a felugró ablakban a Name (Név) mellé írja be az új felhasználói nevet
 • Képváltás: Kattintson jobb oldalt a saját nevére, és a felugró ablakban a Picture (Ikon) mellé írd be a kép URL-jét, vagy válasszon a lenti listából.


Üzenetküldési lehetőségek:

 • Üzenet mindenkinek: Írjon egy üzenetet, küldje el az ENTER lenyomásával, és azt mindenki látni fogja
 • Üzenet csak egy adott személynek: Kattintson a jobb oldali listán az adott személy nevére az egér bal gombjával, és válassza a Private Message (Privát üzenet) gombot, majd írjon egy üzenetet, és csak az adott személy fogja látni
 • Beszélgetés csak egy adott személlyel: Kattintson a jobb oldali listán az adott személy nevére az egér bal gombjával, és válassza a Private Chat (Privát beszélgetés) gombot, majd írjon egy üzenetet, és csak az adott személynek fogja elküldeni (ha a privát beszélgetés közben a főablak üzeneteit is szeretné látni, kattintson alul a Main nevű, vagy  Főszoba fülre)
 • Belépéskor, elköszönéskor illik köszönni
 • A FOLYAMATOS NAGYBETŰVEL ÍRÁS KIABÁLÁST JELENT. Ezért kérjük, csak akkor írjon folyamatos nagybetűvel, ha annak tartamát tényleg kiabálással akarja közzétenni.

 

Belépés, regisztráció, szabályok elfogadása:

 • Minden felhasználó belépésével automatikusan elfogadja a szabályokat. A szabályok nem tudása semmiféle mentességet nem ad, ezért hivatkozási alap nem lehet
 • Korábban tiltott felhasználó admin engedéllyel térhet vissza azonos, vagy másik nick névvel
 • A visszaengedés engedélyezésének jogát admin átadhatja a Moderátoroknak
 • A regisztráció tiltásra kerül a szabályok súlyos megsértése, szabálysértés, bűncselekmény (adatvédelem megsértése, hitelrontás, rágalmazás, fenyegetés stb.) esetén
 • Amennyiben a kitiltást indokolatlannak érzi valaki, a Moderátorok ellen panasszal élhet. Panaszt tenni az ADMIN-oknál lehet pontos leírással (az ÉN ezt nem tudtam, vagy nem olvastam a szabályzatot, nem lehet indoka a panasznak).


Nick nevekre vonatkozó szabályok:

 

 • Nick át írása kötelező!
 • Minden új felhasználó egy, a program által automatikusan generált névvel lép be a csetre. Kérjük, ezt belépés után azonnal változtassa meg, egy saját nick névre.
 • Amennyiben a nick név trágár kifejezés, azt a Moderátornak joga van tiltani. Bizonyos nickeket a csetszabályzata tilt. Ezek a követezőek:

- Illegális kábítószerre vagy annak használatára utaló nick
- Pedofíliára utaló, szexuális tartalmú nickek vagy szexuális cselekedetre felszólító nickek
- Gyűlöletkeltő, uszító nickek
- Másik rádió reklámozására szolgáló nickek
- Politikusok vagy a pártjaik neve.

 

Reklámok tilalma:

 • Tilos hirdetni, reklámozni!


A rend fenntartásának szabályai:

Amennyiben a csetszobában sértés jelenik meg, a sértést elkövető felhasználót az operátorok figyelmeztetés után némíthatják (ideiglenes tiltás), az adott esetnek megfelelően, egyéni elbírálás szerint. A sértések ismétlődése estén a sértést elkövető felhasználót az Moderátoroknak joguk van tiltani. Amennyiben a sértés nevet (vagy adott személyre való utalást) is tartalmaz, a Moderátor törli az adott hozzászólást, illetve szükség esetén az oldal tartalmát. Személyes sértések esetén az operátorok elbírálása alapján a sértést elkövető felhasználó tiltható, figyelmeztetés után. A Moderátorok, sértésnek minősíthetik a folyamatos illetlen, tiszteletlen, vagy trágár hozzászólásokat is. Ez a viselkedés ugyanis a csetszoba rendjével, annak nyugalmával szembeni sértés lehet. Amennyiben valamely felhasználó szándékosan gúnyolódik, s azt figyelmeztetés ellenére sem hagyja abba, a Moderátorok némíthatják (ideiglenes tiltás). Az, hogy mi számít sértésnek, annak elbírálása a Moderátor egyedi, saját hatásköre.

A hangulatjelek (Smiley) alkalmazhatók, de csak az éppen aktuális mondanivaló nyomatékosítása, vagy mások véleményéhez fűződő reakcióként. A folyamatosan csak hangulatjeleket közlő felhasználót figyelmeztetés után a Moderátorok tilthatják.

 

 

Panasszal a konkrét eset leírásának melléklésével nyolc napon belül lehet élni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A bejelentést 60 napon belül kell megvizsgálni, ami - ha szükséges - 30 napra meghosszabbítható.


Rádió P műsorrendje

 

 

 

"A műsorváltozás jogát fenntarjuk."

 

Műsor Műsorvezető Leírás
Snoopyzáció

Snoopy,

azaz Hladon Sándor

Ha jó zenék, ha Snoopy, akkor szenzáció, vagyis "Snoopyzáció". Csúcskirály zenék Snoopyval A-tól Z-ig.  Vigyázzatok, terjed a Snoopyzáció!
TSY kiabál!

TSY,

azaz Péntek Róbert

Világi zenék a múltból és jelenből. Filozófiákról, hitről, mindez humorral megspékelve!
Pop Beni Top

Beni,

azaz Zóka Benjámin

POP-rock-dance, BENIvel az éterben, TOP 10-20-30 … Kövesd élőben velem a legjobb zenéket.
Isten az éterben

Visnu,

azaz Krizsán Zoltán

Az őskortól a napjainkig hozom azokat a felvételeket, amiket az istenek is megirigyelnek az Olümposzon.
Sütikosár

Picur Kriszti,

azaz Tóth Krisztina Andrea

Minden ami egy kosárba belefér, receptek, egy kis nasi, programajánló napjaink és hallgatóink kedvenc dalaival.
Hungaricum

Pocho,

azaz Szlanyina István

Méltósággal a zene iránt! Tisztelgés a magyar zenék és előadók előtt, legyen az bármelyik stílusból.
Big Brother's A Nagy Testvérek Zoltán és József Az aktuális club zenék, a 80-as és 90-es évek disco zenéi, a két dj, Morzsa és Yoke várja a kedves hallgatókat. Időutazás, nosztalgiázás, hírek érdekesség, a nagyvilágból és hazánkból. Tarts velünk te is!
Hírek Hírolvasók Aktuális hírek, eseménybeszámolók, elsősorban a polgárőrség, a rend- és katasztrófavédelem, a közbiztonság életéből, időjárás, közlekedési információk... Minden óra egészkor itt a Rádió P-n
Zene   Egy automata rendszer véletlenszerűen választ ki dalokat

A Rádió P-ről

  

A XXI. Század elengedhetetlen része a gyors és szakszerű tájékoztatás. Pár fiatal polgárőr úgy gondolta, itt az ideje megreformálni a polgárőr berkeken belüli információ-áramlást is. 2010-ben Összeállt tíz fő az ország különböző részéről és létrehozta Magyarország polgárőr rádióját.

 

Rádió P, a magyar polgárőrök rádiója

 

Hitvallásunk a pontos, szakszerű, hiteles és gyors tájékoztatáson túl a szórakoztatás biztosítása, a XXI. Század elvárásainak megfelelő minőségű tagok toborzásának elősegítése, szemléletformálás.

 

A Műsoridő 

Általában 10.00-21.00 -ig tart a hét minden napján. Ez alatt műsorvezetők, különböző tematikájú, elsősorban zenei műsort állítanak össze.

Új műsorunk a PolgárőrSZEMel pedig a hét minden napján hallható a Rádió P-n.

Mivel a polgárőrök többsége dolgozik, ezért a teljes 24 órás műsoridőt még nem tudjuk kitölteni.

 

Tematika

Műsorrendünket, a közszolgálatúság alapjait maximálisan figyelembe véve állítottuk össze. Így, az alábbi blokkokat állítottuk össze:

 • független, pártpolitikamentes híradás
 • időjárás és közlekedés-információ
 • társszervek publikus információinak közlése (rendőrség, mentők, tűzoltók, stb. sajtósai által biztosított kommünikék)
 • beszélgetések, riportok prominens polgárőr, rendőr, tűzoltó, katasztrófavédő vezetőkkel, egyesületek tagjaival, akik valami kimagaslót tettek a polgárőrségért
 • tájékoztatók az aktuális eseményekről, rendezvényekről, akciókról, pályázatokról
 • közlekedésbiztonsági, drog prevenciós, vagy DADA anyagokról ismertető, előadássorozat
 • gyermek- és ifjúságvédelem elősegítése akár online adás, akár web felület biztosításával
 • illetve sok-sok zene.

 

Szervezeti felépítés

 A Rádió P-ben dolgozó polgárőrök az ország különböző részéről verbuválódtak össze és önkéntesen dolgoznak azon, hogy a rádió szólhasson, szóljon.

Középtávon szeretnénk elérni, hogy az összes régióból illetve a fővárosból legyen legalább egy-egy műsorszerkesztő. Ez a személy, azon kívül, hogy műsort ad, még a régió felé összekötő szerepet is játszana. Adott esetben helyszínre tud menni, riportot tud készíteni, és adásba is tudja rakni. Így a régió polgárőr egyesületeivel, szövetségeivel is jobb lesz a kapcsolat, gyorsabb lesz az információáramlás, hatékonyabb a tájékoztatás.

A műsorszerkesztők munkáját segítik elő a hírszerkesztők, hírolvasók, informatikuskok, szoftveresek, technikusok, riporterek, marketingesek és még sokan, akik csak a háttérben dolgoznak. Őket irányítja a főszerkesztő. A főszerkesztő a tulajdonosok felé tartozik beszámolási kötelezettséggel.

 

Hallgatói réteg

 Elsősorban a 18-40 éves korosztály lett megcélozva.

 1. Legfőbb okként az említhető meg, hogy ez a korosztály a legfogékonyabb az újdonságra, őket lehet a legjobban a polgárőrmozgalom célkitűzésére ráhangolni.
 2. Másodlagos ok a polgárőrberkekben is jól érezhető fiatalítási igény, az aktív, tettre kész tagság felépítése.
 3. Harmadlagos ok, ennek a korosztálynak nem okoz gondot a számítógép használata, a cset szoba kezelése.
 4. Negyedleges ok, mert a zenei világukkal megfogva közelebb tudjuk őket csábítani a polgárőrség eszméihez, ezáltal könnyebb lesz megfelelő minőségű tagság beszervezése.

 Kérjük, támogassa Magyarország polgárőr rádióját, a Rádió P-t és ne feledje szlogenünk:

 

Jogában Áll Hallgatni!”

Elérhetőségeink

Rádió P! Magyarország polgárőreinek online rádiója

Levélcím: 3741 Izsófalva Szabadság út 141

E-mail:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Általános e-mail
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Elsősorban hírek, információk, programok küldésére szolgál, a műsorvezető számára
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Elsősorban a szervezet működésével, személyi kérdésekkel, kapcsolatos üzenetek, médiareklámok küldésére szolgál
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Elsősorban webproblémákkal kapcsolatos üzenetek továbbítására szolgál
   

 

 

Főszerkesztő:

 

Hladon Sándor

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Főszerkesztő helyettes,

 Informatikai vezető 

 
Magyar Márk László Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Műsorvezetők:

 
     
Krizsán Zoltán Krizsán Zoltán:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagy Zoltán Nagy Zoltán:

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szlanyina István Szlanyina István:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tóth Krisztina Andrea Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Péntek Róbert  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Zóka Benjámin Zóka Benjámin:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Hírolvasók:

Bőhm Zsuzsanna Bőhm Zsuzsanna: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Kreatív munkatárs:  

Sztronga Bettina Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.