Rádió P - A polgárőr rádió - A Tamási Polgárőr Egyesületnél nem lesz gond a Női tagozat megalakításával

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A Tamási Polgárőr Egyesületnél sem lesz hiány a Női tagozat megalakításában, hisz a mai napon megérkezett az egyesület elnökének két kis Hercegnője:

 

Péter Rebeka és Péter Zsófia

A babák és anyuka jól vannak.  Az apuka még nem igazán tudta feldolgozni a csodát, de pár szó erejéig közölte rádiónkkal a csodálatos hírt:

„Az ember életében vannak pillanatok, napok, események... Az első szerelem, az első randi, az első gyermek megszületése, aztán mindig történik valami, ami ismétlődik, születnek gyerekek...Repül az idő.... Úgy gondolom, szerencsésnek mondhatom magam, a két nagy gyerekem után, megérkezett Barnabás, és most a két kis Hercegnőm Rebeka és Zsófia! Ez ismét egy olyan nap, ami erőt ad, és amit soha nem lehet feledni...
Köszönöm a sorsnak és Köszönöm Kedvesemnek... csodálatos NŐ vagy és csodálatos Anya!! SZERETLEK!” – Üzente kedvesének Péter Csaba

A Rádió P stábja nevében szívből gratulálunk és kívánunk nagyon sok boldog perceket, órákat, napokat és éveket!

 

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.