Rádió P - A polgárőr rádió - Gyakran Ismétlődő Kérdések

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Weboldal kezelése

Webfelületünkön minden hozzászólást biztosító  felületet erősen moderálunk. Ez vonatkozik a fórumra, csetre, illetve a cikkek írások és különböző oldalak hozzászólást biztosító ablakban is. A szabad véleménynyilvánítás jogát tiszteletben tartjuk, de törlünk minden olyan bejegyzést, ami másokra sértő lehet, vagy amit a moderátorok annak tartanak. Ennek elbírálása a moderátor kizárólagos hatásköre.


Aki bejegyzést ír kinyilvánítja, hogy a fentieket elfogadottnak tekint.

 

Fórumszabályzat itt olvasható:
www.radiop.hu/forum/forumszabalyzat2

Csetszabályzat itt olvasható:

http://www.radiop.hu/cset

Biztonsági okokból előfordulhat, hogy többször, egymás után meg kell adni a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.  A rendszer véletlen generálja, hogy - amennyiben újra kéri az adatok megadását- hányszor ismételteti meg.

Amennyiben ezzel kellemetlenséget okozunk szíves elnézésüket kérjük, de mindez a weboldalunk működésének és a felhasználók adatainak biztonságát szolgálja. 

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.