Rádió P - A polgárőr rádió - Kerékpár tolvajt értek tetten az ifjú polgárőrök

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A környei Polgárőr Egyesület ifjú polgárőr tagjai felismerték az ellopott kerékpárt.

A Tatabányai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 14 éves környei lakos ellen.

A gyanúsított 2016. június 27-én 2 óra körüli időben egy környei családi ház udvaráról eltulajdonított egy speciális – trükk - BMX típusú kerékpárt. A sértett reggelre nem találta az értékes kétkerekűjét, ezért a tatabányai rendőrkapitányságon feljelentést tett. Az esetről értesítette a ismerőseit is. A Környe Polgárőr Egyesület ifjú polgárőreinek két tagja Virágh Dávid és Rózsa Máté 2016. június 30-án 15 óra 30 perckor a faluban járőrözve felismerte az ellopott kerékpárt, ami nem a tulajdonosa birtokában volt.

A polgárőrök értesítették a szolgálaton kívüli körzeti megbízottat és a 14 éves fiút a rendőr kiérkezéséig visszatartották. A körzeti megbízott szolgálatba helyezte magát és a tettest a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállította. A nyomozók a kerékpárt lefoglalták, a 14 éves környei lakost gyanúsítottként kihallgatták. A sértett 2016. július 1-én a Tatabányai Rendőrkapitányságon visszakapta kerékpárját.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.