Rádió P - A polgárőr rádió - Madárlátta környezetvédelmi ifjúsági tábor

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Pest Megyei Polgárőr Szövetség és a Szigetújfalui Polgárőr Egyesület évtizedes hagyományokra visszatekintő „Madárlátta „környezetvédelmi ifjúsági tábora zajlott július 25-30 között.

A mintegy 120 fő táborozó szerteágazó és változatos programokon vehetett részt. A táborban Szigetcsép, Szigetszentmárton, Ráckeve, Szigetújfalu tanulói a támogatóknak köszönhetően térítés mentessen vettek részt. A helyi polgárőr egyesület aktív közreműködésével számtalan jobbnál jobb programot kínáltak a szervezők a táborozó fiataloknak. Volt parlagfű mentesítés, Dunai átkelés, vadászkutya bemutató, éjszakai vadleslátogatás, erdőjárás, erdészek szakszerű vezetésével; kenuzás a nagy Dunán, 6 személyes kenuval; lövészet, kisöblű sportpisztoly és sportpuska; délutánonként erdei lovaglás; csillagászati megfigyelések; napkollektor készítés; esténként vadles látogatás vadászok és polgárőrök kíséretében kis csoportokban; éjjeli bátorság próba, kézműves foglalkozások, kürtőskalács készítés és sok más érdekes program. A hatalmas felhőszakadás is csak átmenetileg tudta elmosni a tábort. A gyerekek hazamentek száraz ruháért és este visszajöttek a tábortűz mellé.

Erdőjárás  a Pilisi Parkerdő erdészeinek társaságában

Evezés a nagy DunánEvezés a nagy DunánKézműves foglalkozások

Íjászat és kis öblű sport pisztoly, kisöblű vadászpuska lövészetLappantyú gyűrűzés az MME ornitológusaival

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.