Rádió P - A polgárőr rádió - Örömteli évnyitók

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Megajándékoztuk az elsősöket

Évek óta hagyomány, hogy a Gönyűi Polgárőr Egyesület a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola évnyitó ünnepségén megajándékozza a leendő elsősöket, akik a 2016/2017-es tanévet két osztályban, 44 fővel kezdték meg.

Idei ajándékcsomagunk egy tornazsákot, színes ceruzát, kifestőt, zsírkrétát, vonalzót, grafitceruzát, tartalmazott, aminek a gyerekek nagyon örültek. Mint annak idején mi is, megszeppenve bár de, nagy izgalommal várták, hogy elkezdődjön az iskola.

Az Ifjú Gönyűiek Közösségének 2016-17-es évnyitója

A Gönyűi Polgárőr Egyesület által indított ifjúsági program (melynek tagjai magukat  Ifjú Gönyűiek Közösségének nevezték el) évnyitóját 2016. 09. 24-én immár 3. alkalommal tartottuk meg a Faluház épületében. Az alapító tagok 10 fővel, a tavaly csatlakozók 8 fővel, az újonnan érkezők is 8 fővel, az időközben már középiskolába járó, ifjú polgárőrként tovább tevékenykedők 3 fővel vettek részt a megnyitón. Közösségünk így már 29 főre gyarapodott. Azonban az idei évben csatlakoznak hozzánk 4. osztályos tanulók is 8 fővel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Őket ismerkedés gyanánt, bevonjuk a könnyedebb programokba, hogy a későbbiekben ők is a csapatunk tagjai lehessenek. A két koordinátor Deákné Erzsi néni és Molnár Jenő bácsi a köszöntő szavak után ismertette velünk az éves program egy részét. Bemutatásra kerültek az újonnan érkező tagok is, akiket nagyon szívesen fogadtunk be a kis csapatunkba. A tagok az éves programhoz több javaslatot adtak, melyeket a koordinátorok, ígéretük szerint figyelembe vesznek a megvalósítás során.  Ezzel megnyitottuk az Ifjú Gönyűiek közösségének újabb évét.

Molnár Cintia ifjú polgárőr

 

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.