Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Jó tanácsok, hasznos ötletek

Polgárőr-szárnyakon

  • Nyomtatás

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Már Pest megyében is van légi polgárőr szolgálatMár Pest megyében is van légi polgárőr szolgálat. Egyesek szerint ezzel javítani lehet a felderítést.


 

Mint arról már nemrégiben beszámoltunk a Baranya megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége új elnöke Zámbó Péter bejelentette, hogy be akarják indítani a légi járőrszolgálatot, nevezetesen a sárkányrepülős, vagy siklóernyős polgárőr szolgálatot, mert a levegőből még hatékonyabban lehet elvégezni a felderítési munkát. 

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke dr. Bilisics Péter most arról számolt be, hogy létrehozták Pest megyében a könnyű-repülő, sárkányrepülő és csillagmotoros trike, légijárőr és figyelőszolgálat egységet, melynek irányítására Horváth Gábort kérte fel.

A flotta jelenleg öt siklórepülő légi járműből valamint öt sárkányrepülőből áll. Dr. Bilisics Péter elmondta, hogy tervezik az úszótalpas sárkányrepülőgép rendszerbe állítását is, elgondolásuk szerint a sárkányokhoz trikeként gumicsónakot fognak használni, így vízfelületről is képesek lesznek majd felszállni.

 

 

 

{linkr:related;keywords:pest;limit:5;title:Kapcsol%C3%83%C2%B3d%C3%83%C2%B3+cikkek}