Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Jó tanácsok, hasznos ötletek

Idén is meghirdették a gumiabroncs pályázatot

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Indul a Hankook autógumi pályázataTovább gurul a Hankook Tire Abroncsadományozási Programja, amint tavaly huszonhat polgárőr szervezet kapott ingyen gumikat a szolgálati autójukra. Polgárőr szervezetek figyelem! Ide tényleg érdemes pályázni.

 

A „Hankook Értékteremtő Program” keretében futó abroncsadományozási kezdeményezés immáron harmadik éve bizonyít. A program keretében a vállalat 2012-ben és 2013-ban megközelítőleg 50-50 millió forint értékben, több mint 2600 abroncsot adományozott olyan közhasznú szervezeteknek, amelyek munkájukkal a társadalom számára fontos szolgálatot tesznek. Tavaly első ízben nyolcvan kisebb non-profit szervezet is abroncsadományhoz juthatott - köztük huszonhat polgárőr szervezet - mindezt pályázat formájában. A tavalyi adományozásról szóló képes tudósításunk itt olvasható.

 

Indul a Hankook autógumi pályázataAz előző évekhez hasonlóan a Hankook Tire Magyarország idén ismét meghirdeti Abroncsadományozási Programját, hogy olyan szervezeteknek nyújtson segítséget, amelyek tevékenységükkel a leginkább rászorulókat szolgálják. A program az idei évben is két részből áll majd. Az országos hatókörű szervezetek mellett a kisebb non-profit szervezetek, mint például a polgárőr egyesületek is pályázhatnak. A gyár tavaly közel tízmillió forint értékű új autógumikkal segítette az önkéntes bűnmegelőzőket. .

A Hankook Tire folytatva tavalyi kezdeményezését, idén is elsősorban a vér- vagy szervszállítás, betegszállítás, gyermekmentés, koraszülöttmentés, gyermekedukáció illetve a bűnmegelőzés területén tevékenykedő kisebb szervezeteket kívánja támogatni.

 

Az Abroncsadományozási Program keretében a Hankook 2012-ben és 2013-ban megközelítőleg ötvenmillió forint értékben, több mint 2600 abroncsot adományozott olyan közhasznú szervezeteknek, amelyek munkájukkal a társadalom számára fontos szolgálatot tesznek. Az országos hatókörű szervezetek közül a vállalat korábban az Országos Mentőszolgálatnak, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak és a Magyar Vöröskeresztnek nyújtott jelentős támogatást gumiabroncsok formájában, valamint nyolcvan kisebb non-profit szervezetnek 2013-ban.

 

Az abroncsadományozási programról bővebb információ a Pályázati Információk menüpontban található (csak regisztrált és bejelentkezett felhasználóknak).

 

 

 

{linkr:related;keywords:hankook;limit:5;title:Kapcsol%C3%83%C2%B3d%C3%83%C2%B3+cikkek}