Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Jó tanácsok, hasznos ötletek

Tiszteletet az éveknek, biztonságot az időseknek

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Nyúli „Bűnmegelőző” Polgárőr Egyesület és a Pannonhalmi Rendőrőrs a hagyományoknak megfelelően a 2015-ben is megtartotta a Nefelejcs Nyugdíjas klubban „Tiszteletet az éveknek, biztonságot az időseknek” program keretén belüli előadását.

 

Az előadáson részt vett a Pannonhalmi Rendőrőrs parancsnoka, a nyúli körzeti megbízott. A polgárőrség részéről pedig az egyesület elnöke, valamint elnökhelyettese.

Mint minden évben a nyugdíjas klub tagjai szeretettel fogadták az előadás megszervezését.

Róka Attila őrsparancsnok előadása útmutató volt a biztonsághoz. Kitért, hogy hogyan is lehet megnehezíteni a betörők dolgát, hogyan védhetjük meg értékeinket. Egy élet munkáját, nem lehet, hogy a csalók, az utazó bűnözők elvigyék, ezzel megkeserítve az egész család életét. Az előadás keretén belül többször elhangzott, hogy amikor a baj megtörténik, hogyan kell segítséget hívni, mik a szükséges információk, amik segítik a bűnüldözők munkáját.

A polgárőrség elnöke, Pákozdi István beszélt a „Szomszédok Egymásért Mozgalom” népszerűségéről, eredményeiről. Örvendetes a településen, hogy egyre többen vesznek részt az együttműködésben. Jelen esetben is jó páran igényelték a SZEM táblát. A fórum jó hangulatban zajlott. Az idős korosztály megelégedve és köszönettel nyugtázta a róluk való gondoskodást.

 

A fórum végén a polgárőrség vendégül látta a résztvevőket.