Rádió P - A polgárőr rádió - Hajdúnánáson hívták fel a láthatóságra a figyelmet

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A helyi rendőrök és polgárőrök a kerékpárosokat ellenőrizték.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság munkatársai a helyi polgárőrökkel közösen 2016. augusztus 24-én délután láthatósági eszközöket osztottak ki a városban. Az akció célja az volt, hogy felhívják a biciklisek figyelmét arra, a biztonságos közlekedés érdekében gondot kell fordítani a járművek kivilágítására, a kötelező felszerelések meglétére és azok karbantartására. Fontos, hogy minél több olyan kerékpár vegyen részt a közúti forgalomban, amely műszakilag biztonságos és a kötelezően előírt tartozékokkal felszerelt.

A délután folyamán a rendőrök figyelemfelhívó jelleggel lámpát, láthatósági mellényt és prizmát ajándékoztak azoknak a kerékpárosoknak, akik ezekkel a felszerelésekkel nem rendelkeztek. Az akció során közel 50 kerékpárost ellenőriztek és legtöbbször mindent rendben találtak.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.