Rádió P - A polgárőr rádió - Szabályosan az iskolába

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az iskolarendőr és közlekedési rendőrök ellenőrizték a gyermekbiztonsági rendszerek, valamint a passzív biztonsági eszközök használatát egy szolnoki általános iskola előtt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság és a Szolnok Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2016. szeptember 23-án 7 óra és 8 óra között a szolnoki Kassai Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola előtt propaganda akciót szervezett.

Az akció időtartama alatt, az intézkedő rendőrök a biztonsági öv, illetve a gyermekbiztonsági rendszer használatának szabályaival kapcsolatos tájékoztató anyagot osztottak ki az ellenőrzött járművek vezetőinek, valamint a „Gyermek az autóban!” Figyelemfelhívó matricát, fényvisszaverő mellényt, kulcstartót adtak át a gyermekeket szabályosan szállító sofőröknek.

Az ellenőrzésben részt vett az iskolarendőr, valamint a polgárőrség képviselője is, akik az iskolába kerékpárral érkező gyermekeknek rövid tájékoztatást adtak a kerékpáros közlekedés szabályairól.

 Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.