Rádió P - A polgárőr rádió - Közlekedésbiztonsági nyílt nap Hajdúnánáson

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A helyi rendőrök közlekedésbiztonsági tanácsok mellé a KRESZ tesztlapot kitöltők számára láthatóságot elősegítő ajándékokat is adtak.

Az autós, motoros és kerékpáros balesetek visszaszorítása, a járművek műszaki állapotának javítása és a vezetéstechnikai tudás bővítése céljából egy gazdasági társaság, a Hajdúnánási Önkormányzat, a Hajdúnánási Rendőrkapitányság és a helyi polgárőr egyesület közösen közlekedésbiztonsági napot szervezett 2016. szeptember 10-én a cég műszaki vizsgaállomásán.

A nyílt nap célja az volt, hogy a felhívják a közlekedők (gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas) figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre és arra, hogy milyen fontos a szülők példamutató magatartása. A programon a gazdasági társaság díjmenetesen átvizsgálta az oda érkező járműveket közlekedésbiztonsági szempontból és a kisebb beállításokat elvégezték.

A rendezvényen a hajdúnánási rendőrök a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottsággal és a Hajdúsági Hallgatókért és Civilekért Egyesülettel közösen felnőttek és gyermekek számára – közlekedésbiztonsággal kapcsolatos – gyakorlati bemutatókkal, KRESZ tesztek kitöltésével színesítették a programot. Az érdeklődők többek között kipróbálhatták az autó és a motor szimulátort, valamint az úgynevezett „részeg szemüveget”. A KRESZ tesztlapot kitöltők láthatóságot elősegítő ajándékokat kaptak a rendőröktől.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.