Rádió P - A polgárőr rádió - Pályázat

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Pályázatok

Pályázat

A legújabb újításunknak köszönhetően megkeressük és elhozzuk azokat a pályázatokat, amelyekre a polgárőr egyesületek és magányszemélyek is pályázhatnak. A Polgárőr Törvény módosításának köszönhetően és remélhetőleg, több fiatal polgárőr lesz. Megnézzük azokat a pályázatokat is, amik kifejezetten a fiataloknak szólnak.

Tisztelt polgárőrök és polgárőr egyesületek!

Figyeljétek a lehetőségeket, és ha lehetőség adódik rá, pályázzatok minél többször.

A pályázat célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulás révén.

Bővebben...

A BK41 – Segítsünk Együtt Egyesület és a Liget Műhely Alapítvány egyéves ösztöndíj pályázatot hirdet 14–17 éves fiataloknak, akik érdeklődnek a civil önkéntesség iránt.

 

Bővebben...

A Pénzkultúra Alapítvány pályázatot ír ki olyan családok részére, ahol az egyik, vagy mindkét családfővel haláleset történt, amely biztosítható lett volna, de nem volt a családnak biztosítása, vagy nem elég arra, hogy a gyermekek, megszokott életkörülményeik mellett, biztonságban élhessenek.

 

Bővebben...

Az Európai Bizottság 2015. június 1-én közzétette a 2015. évi LIFE pályázati felhívást, mely a Környezetvédelem és az Éghajlat-politika alprogramot egyaránt érinti.

Bővebben...

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.