Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Pályázatok

Pályázat

A legújabb újításunknak köszönhetően megkeressük és elhozzuk azokat a pályázatokat, amelyekre a polgárőr egyesületek és magányszemélyek is pályázhatnak. A Polgárőr Törvény módosításának köszönhetően és remélhetőleg, több fiatal polgárőr lesz. Megnézzük azokat a pályázatokat is, amik kifejezetten a fiataloknak szólnak.

Tisztelt polgárőrök és polgárőr egyesületek!

Figyeljétek a lehetőségeket, és ha lehetőség adódik rá, pályázzatok minél többször.

Pályázat civil szervezeteknek

A pályázat célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulás révén.

Bővebben...

ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT FIATALOKNAK

A BK41 – Segítsünk Együtt Egyesület és a Liget Műhely Alapítvány egyéves ösztöndíj pályázatot hirdet 14–17 éves fiataloknak, akik érdeklődnek a civil önkéntesség iránt.

 

Bővebben...

Pénzkultúra Alapítvány pályázati kiírása

A Pénzkultúra Alapítvány pályázatot ír ki olyan családok részére, ahol az egyik, vagy mindkét családfővel haláleset történt, amely biztosítható lett volna, de nem volt a családnak biztosítása, vagy nem elég arra, hogy a gyermekek, megszokott életkörülményeik mellett, biztonságban élhessenek.

 

Bővebben...

LIFE pályázati felhívás

Az Európai Bizottság 2015. június 1-én közzétette a 2015. évi LIFE pályázati felhívást, mely a Környezetvédelem és az Éghajlat-politika alprogramot egyaránt érinti.

Bővebben...