Rádió P - A polgárőr rádió - „Lépj velünk!” – társadalmi innovációs program 2015/16

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Az UniCredit Alapítvánnyal együttműködésben 2013 után, 2015. szeptember 16-án ismét társadalmi innovációs pályázatot hirdet meg az UniCredit Bank Hungary Zrt.

 

A nonprofit szervezetek számára meghirdetett pályázati lehetőség célja olyan projektek megtalálása, amelyek hosszútávon fenntartható módon támogatnak olyan hátrányos helyzetű közösségeket és családokat, akik a saját munkájuk és tevékenységük révén tartósan tudnak javítani életkörülményeiken.

A pályázatra olyan nonprofit szervezetek jelentkezhetnek, amelyek nem közvetlen pénzügyi támogatást biztosítanak magánszemélyeknek, hanem projektjeikkel kedvezőbb helyzetbe hozzák a hátrányos helyzetű közösségeket pl. fogyatékkal élőket, veszélyeztetett helyzetű fiatalokat vagy munkaerő piaci hátránnyal küzdőket.

Bővebben IDE KATTINTVA olvashat a pályázatról. 


Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.