Rádió P - A polgárőr rádió - Az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány kampányfilmje

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

2015. június 27.-én filmforgatáson vett részt, a Veszprém Cholnoky városrész Polgárőr Egyesület három tagja, Kun László, Laczó Ferenc és Kovács Attila.

Az Együtt az Eltűnt Gyerekekért Alapítvány kérésére a Rendőrséggel és több civil szervezettel, híres emberekkel, színészekkel, énekesekkel közösen vett részt a kampányfilm felvételeinél, ami délelőtt 10 órától este 20 óráig betartott. A videoklip látható lesz a neten, de a kereskedelmi csatornák és az M1 is leadja majd, direkt kampány célzattal figyelve az eltűnt gyerekeknél az azonnali reagálás a csapatok összehangolása, minden lehetséges technika bevetése. Gratulálunk az egész napos tevékenységhez és egyben köszönjük munkátokat, mellyel újra bizonyítottuk, hogy a Polgárőrség sokoldalúsága határtalan.

Forrás: Hajdár József Koordinációs Alelnök

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.