Rádió P - A polgárőr rádió - Új irodát kapott a Claudius Polgárőr Egyesület.

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Szombathely – November 21-én ünnepélyes keretek közt avatták fel a polgárőrök új irodáját.

 

Az átadón megjelent Kiss Péter, a Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének alelnöke, Boór Sándor, Szombathely Város védelmi referense, Lakatár Gábor tűzoltó alezredes, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Dr. Varsányi Péter a Szombathelyi Közterület- felügyelet igazgatója is.

Kiss Viktória a Claudius Polgárőr Egyesület elnöke köszönetet mondott Szombathely megye jogú városának a támogatásért, az új irodáért. Elmondta, hogy minden egyesületi tag álma valóra vált.

 

A Claudius Polgárőr Egyesület együttműködési megállapodást írt alá a Szombathelyi Közterület- Felügyelettel. Dr. Varsányi Péter a Szombathelyi Közterület- Felügyelet igazgatója a Rádió P- nek adott exkluzív riportjában elmondta, hogy a Polgárőrség aktív stratégiai partnere a rendészeti szerveknek, így a közterület-felügyeletnek is. Az együttműködési megállapodás aláírása már régóta aktuális volt, hiszen a tapasztalatok azt mutatták, hogy a dokumentumok aláírása előtt is jól működött együtt a polgárőrség és a közterület-felügyelet.

A polgárőr iroda a polgárőrök közös összefogásával került felújításra. Szinte mindenki kivette a részét, még az ifjú polgárőrök is, akik az egyesület logójának készítésben vettek részt.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.