Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Új irodát kapott a Claudius Polgárőr Egyesület.

Szombathely – November 21-én ünnepélyes keretek közt avatták fel a polgárőrök új irodáját.

 

Az átadón megjelent Kiss Péter, a Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének alelnöke, Boór Sándor, Szombathely Város védelmi referense, Lakatár Gábor tűzoltó alezredes, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Dr. Varsányi Péter a Szombathelyi Közterület- felügyelet igazgatója is.

Kiss Viktória a Claudius Polgárőr Egyesület elnöke köszönetet mondott Szombathely megye jogú városának a támogatásért, az új irodáért. Elmondta, hogy minden egyesületi tag álma valóra vált.

 

A Claudius Polgárőr Egyesület együttműködési megállapodást írt alá a Szombathelyi Közterület- Felügyelettel. Dr. Varsányi Péter a Szombathelyi Közterület- Felügyelet igazgatója a Rádió P- nek adott exkluzív riportjában elmondta, hogy a Polgárőrség aktív stratégiai partnere a rendészeti szerveknek, így a közterület-felügyeletnek is. Az együttműködési megállapodás aláírása már régóta aktuális volt, hiszen a tapasztalatok azt mutatták, hogy a dokumentumok aláírása előtt is jól működött együtt a polgárőrség és a közterület-felügyelet.

A polgárőr iroda a polgárőrök közös összefogásával került felújításra. Szinte mindenki kivette a részét, még az ifjú polgárőrök is, akik az egyesület logójának készítésben vettek részt.