Rádió P - A polgárőr rádió - Közlekedésbiztonsági nap - együttműködésben (videóval)

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság és a helyi polgárőr egyesület közösen járult hozzá az adventi időszak biztonságos közlekedéséhez.

 

A balatonfüredi rendőrök a polgárőrökkel együtt 2015. december 19-én 9 - 12 óra közötti időben egy helyi bevásárlóközpont parkolójában vizsgálták meg az érdeklődők gépjárműveinek világító berendezéseit, gumiabroncs állapotát, hűtőfolyadék hőfokát. A vállalkozó kedvű járművezetők egy közlekedési tesztet is kitölthettek, amiért a téli közlekedést segítő ajándéktárgyakat (jégkaparó, jégoldó, hűtőfolyadék) vehettek át.

Ezzel párhuzamosan a balatonfüredi rendőrök a közúton végeztek ellenőrzést annak érdekében, hogy felhívják a járművezetők figyelmét a megváltozott út- és látási viszonyokra valamint a körültekintőbb közlekedésre.

 

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.