Rádió P - A polgárőr rádió - Közös járőrözés az adventi vásárban

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Az Ajkai Rendőrkapitányság - a polgárőrséggel együttműködve - kiemelt figyelmet fordít az adventi vásárba, a bevásárlóközpontokba látogatók biztonságára és az ünneplők nyugalmára.

 

 

Az ajkai rendőrök a korábbi évekhez hasonlóan fokozott jelenléttel biztosítják a városközpontban felállított vásár, a bevásárlóközpontok, a nagyobb parkolók, illetve azok környékének köz- és vagyonbiztonságát. Az egyenruhások a lakosság figyelmét felhívják a karácsonyi bevásárlások során előforduló lopásokra, gépkocsi feltörésekre és a balesetek megelőzésére. A rendőrök az elmúlt napokban több alkalommal az áruházak parkolójában szólították meg a vásárlókat, akiknek megelőzési témájú szórólapot osztottak és felhívták a vevők figyelmét arra, hogy jobban vigyázzanak értékeikre.

 

A rendszeres gyalogos szolgálat célja a bűnmegelőzésen - kiemelt figyelemmel a zseblopások és a gépjárműből történő lopások megelőzésén - túl, a lakossággal való közvetlen kapcsolattartás, a polgárokkal való együttműködés és a bizalmi légkör elmélyítése, amely elengedhetetlen a rendőri munka sikeres és eredményes ellátásához. Az Ajkai Rendőrkapitányság illetékességi területén a megelőzési célú, fokozott rendőri jelenlétre az év végi ünnepek alatt is számítani lehet.

 

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.