Rádió P - A polgárőr rádió - Megtalálták az eltűnt 2 éves hatvani kisfiút - videóval

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Szerencsésen zárult az egész napos keresés.

 

Mint arról korábban beszámoltunk 2015. december 23-án a délelőtti órákban hatvani otthonából ismeretlen helyre távozott egy 2 éves kisfiú.

A Heves megyei rendőrök nagy erőkkel kezdték meg a gyermek felkutatását, amelyhez jelentős segítséget kaptak a Készenléti Rendőrség, a helyi polgárőrség, közterület-felügyelet valamint a Veszprém Megyei Kutató-mentő Szolgálat, Jászberényi Kutyákkal az Életért Alapítvány, Pannon Mentőkutyás Egyesület, S.O.S. Krízis Alapítvány és a Mancs Alapítvány munkatársaitól.

A széleskörű helyszíni adatgyűjtésnek köszönhetően és az összehangolt kutatómunka eredményeként a gyermeket sértetlenül megtalálták az egyenruhások 19 óra 10 perckor egy, a családhoz köthető hatvani lakóházban.

Az ügy további körülményeit a Hatvani Rendőrkapitányság vizsgálja és ezúton megköszöni a társzervek valamint civil szervezetek munkáját, akik segítettek a kutatásban.

Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A TV2 – Tények című hírműsorának összeállítását IDE KATTINTVA nézheti meg.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.