Rádió P - A polgárőr rádió - Autóval és kerékpárokkal gazdagodott Baja

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A Bajai Polgárőr Egyesület 2016. január 16.-án, a bajai városháza udvarán vette át a használt, de jó állapotban lévő LADA NIVA személygépkocsit és azt a 2 db kerékpárt, amelyet a rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége adott használatukba. 

A terepjáró gépkocsival a bajai polgárőrök olyan külterületi település részekre is eljuthatnak, ahova a nehéz útviszonyok miatt eddig kevésbé volt lehetőségük, a kerékpárok pedig a város belső részén jelentenek segítséget a figyelő, járőr illetve a jelzőőri feladataik ellátásában.

A járművek átadásán jelen volt Fercsák Róbert Baja város polgármestere, András István rendőr ezredes, bajai rendőrkapitány, Dr. Fekecs Dénes az Országos Polgárőr Szövetség elnökhelyettese és a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége elnöke, Glavatity András a megyei polgárőrség, bajai járási koordinátora, Bokányi Zoltán a Bajai Polgárőr Egyesület elnöke, valamint az egyesület több tagja is.

Forrás: Bajai Tv

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.