Rádió P - A polgárőr rádió - Verekedés Esztárban

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Oláh Sándor az Esztári Polgárőrök elnöke 10-én a délelőtti órákban riasztotta a szolgálatban lévő polgárőröket hogy a Esztári temető előtt 2 fiatal férfi és egy nő verekedik.

 

A járőrök Gy. Dénes és S. Tímea hamar a helyszínre értek és határozott fellépéssel szétválasztották ill megakadályozták hogy újra össze csapjon a két haragos fiatalember, akiktől később  megtudták hogy szerelmi viszály áll a háttérben, Esztárba pedig barátjukhoz jöttek látogatóba de az út során össze szólalkoztak.

A közben értesített P. Endre szolgálaton kívül helyi rendőr is meg érkezett, aki a szolgálatban lévő kollégáit riasztotta.

Az igazoltatás során kiderült hogy a társaság hölgy tagja körözés alatt van verekedésért ezért őt a rendőrök  előállították, polgárőreink pedig a verekedést kezdeményező  fiatal embert ki  kísérték a település határáig.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.