Rádió P - A polgárőr rádió - Húsvéti szolgálat Esztergomban

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület tagjai a húsvéti ünnepek előtt, illetve alatt erőn felüli, egész napos fokozott szolgálatot adtak a Rendőrséggel együtt a „Józan húsvét” akció keretein belül.

Szolgálatuk kiterjedt az Esztergomi Rendőrkapitányság területéhez tartozó településekre, közutakra. A rendőrségi ellenőrzések alkalmával a polgárőrök a munkájukat a rendőrök értékelése alapján kiválóan elvégezték, segítséget adva a közúti ellenőrzéskor a rendőröknek, a közúton közlekedő ittas kerékpáros személy intézkedésénél is. Ugyancsak a húsvéti időszakban, a fentieken kívül Esztergom Belvárosában a hagyományos húsvét vasárnapi körmenet felvonulási útvonalát biztosították a polgárőrök.

A városban, a Bazilika parkírozójában levő „Sonka fesztivál” rendezésében a Polgárőrség hatékony segítséget adott 3 napon keresztül, ahol igen sok érdeklődő, turista fordult meg.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.