Rádió P - A polgárőr rádió - Megújult a Rádió P

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Tisztelt látogatók!

Köszönjük szépen a türelmeteket, s a rengeteg biztatást! Örömmel jelenthetjük be, hogy a Rádió P új honlapja elindult.

November 26-án a korábbi honlapunkat olyan erejű támadás érte, hogy az működésképtelenné vált. Próbálkoztunk visszaállítani a szolgáltató segítségével, de sajnos pár óra alatt ismételten feltörték. Így rövid tanácskozás után, biztonsági okokból teljesen leállítottuk. Négy és fél év után először.

Megpróbáltuk megmenteni az eddig feldolgozott anyagainkat, és bő két hét alatt elkészültünk az új honlapunkkal. Egy kicsit fejlesztettünk is közben, hogy minél több érdekes hírrel tudjunk szolgálni. Újítottunk is, és reméljük ez az új külső és új elrendezés mindenkinek tetszeni fog. Honlapunk a továbbiakban www.radiop.hu és a www.polgarorok.hu internetes címen érhető el, amely akár tableten és okos telefonon is olvasható.

Sajnos a bő két hét alatt nem lehet négy és fél év munkáját behozni, ezért az új honlapunkon még előfordulhatnak hibák. Folyamatosan dolgozunk ezek kijavításán, de ti is jelezhetitek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.   

Köszönöm szépen a Rádió P stábjának, közülük is Magyar Márk Lászlónak a kitartó, kimagasló munkáját! Nélkülük a Rádió P  most nem lenne.

 

Hladon Sándor

Főszerkesztő

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.