Rádió P - A polgárőr rádió - Boldog Születésnapot Rádió P!

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

2011. március 8.-án a Szól a rádió című dallal indult útjára a Rádió P adása és ma 2016. március 8.-án 5 évesek lettünk.

Először is engedjék meg kedves Rádió P hallgatók, hogy a nőnap tisztelete alkalmából a Hölgyeket köszöntsem, s köztük is kiemelve a Rádió P hölgy tagjait!

Köszönöm szépen, hogy 5 éve olvassátok a polgárőrök hiteles hírforrását, a Rádió P-t! Immáron 4.455 cikkel járultunk hozzá a polgárőrség népszerűsítéséhez.  A polgárőr egyesületek munkásságáról, a polgárőrök mindennapjaikról, hitelesen, pozitív szemlélettel, „Együtt, egymásért”. – Ezen gondolatokkal dolgozunk nap, mint nap. Természetesen a mi sikerünk a polgárőrök sikere is.

A polgárőrség a fénykorát éli, s a kiemelt támogatások és a kiváló partnerek együttműködése mellett el kell, mondjuk, hogy a mindennapok hőse mi polgárőrök vagyunk!

A Rádió P stábjának megtiszteltetés, hogy Magyarország legnagyobb önkéntes civil szervezetéről írhat, együtt vehetünk részt a bűnmegelőzésben, s közösen dolgozhatunk egy szebb és biztonságosabb élet megteremtésén.

Számos tervünk van a jövőt illetően, de szeretném, ha most ti is megajándékoznátok a Rádió P stábját, munkatársait. A honlapra kihelyeztünk egy szavazást, melyet rögtön a főoldalon elérhettek: www.radiop.hu

Kérlek, szépen szavazzatok igennel, vagy nemmel, s a végeredmény legyen a tanúja, az elmúlt 5 évünk tevékenységének!

Üdvözlettel:

Hladon Sándor

Főszerkesztő

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.