Rádió P - A polgárőr rádió - Színes

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Szines

Érdekes, könnyed hírek a polgárőr élet színes világából

Az önkénteseket összefogó bűnmegelőzési szervezetek jubileumára vándorkiállítás nyílt a városban.

Bővebben...

Újabb tűzeset történt Budakeszin. Egy körülbelül hatvan négyzetméteres családi ház két helyisége égett ki teljesen Budakeszin. 

Bővebben...

A Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért polgárőrei Debrecen város vezetői kérésének megfelelően 2016-ban is részt vettek az október végi hosszú hétvége ünnepei alatt a közrend és közbiztonság ellátásában - mondta el sajtótájékoztatóján Dolycsák Ferenc, az Egyesület alelnöke.

Bővebben...

A Mindenszentek és Halottak napja alkalmából a helyi körzeti megbízott rendőrökkel szorosan együttműködve a Szegvári Polgárőr Egyesület polgárőrei a közösen ügyeltek a szegvári temető biztonságára az oda érkezők parkolására, valamint biztosították környéken a balesetmentes közlekedést.

Bővebben...

A Bólyi Polgárőr Egyesület szervezésében került sor a „Női NEM – Válasz az erőszakra” elnevezésű bűnmegelőzési program rendezvényére a bólyi Erzsébet Vígadó színháztermében.

Bővebben...

Pjeczka Sándor körzeti megbízott, a Monori Rendőrkapitányság munkatársa és Buzás István a Vasadi Polgárőr Egyesület elnöke 2016. október 24-én a Vasadi Búzavirág Nyugdíjas Klub tagjainak tartott interaktív előadást.

Bővebben...

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége közös szolgálatra hívta Vas és Zala megye rendőreit, polgárőreit, a katasztrófavédelem munkatársait, a Bakonyerdő Zrt. és Budapesti Erdőgazdaság Zrt. erdészeit.

Bővebben...

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.