Rádió P - A polgárőr rádió - Járási koordinációs gyűlés Kiskunmajsán

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Január 31-én tartották második koordinációs gyűlésüket a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsai Járás polgárőrei, akik mintegy ötvenen gyűltek össze a csólyospálosi házassságkötő teremben.

 

Dr. Fekecs Dénes, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőrszövetség elnöke mellett G. Kovács Gábor a Kiskunmajsai Rendőrőrs parancsnoka is részt vett az eseményen több kollégájával együtt.

Mint elhangzott, a polgárőrök “veszélyes hobbit” űznek, hiszen civilként hasonló munkát végeznek, mint a rendőrök, így hasonló veszélyeknek is vannak kitéve. A veszélyes helyzetek kezeléséhez is kaptak segítséget a jelenlévők: volt önvédelmi és jogi oktatás, valamint egy védőnő az elsősegélynyújtás és az újraélesztés alapvető fogásait mutatta meg a polgárőröknek – nem csak a próbababán. 

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.