Rádió P - A polgárőr rádió - Nagy Sándor napok

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

1848-as futóversenyen a Császár Péter utcában.

 

A Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért polgárőrei is részt vettek azon a rendezvényen, amelyen a településrész apraja-nagyja is rajthoz állt.
A polgárőröket Debrecen város vezetői, valamint a Héra Egyesület és a Debreceni Művelődési Központ Újkerti Közösségi Háza képviselői, intézményvezetői kérték fel arra a közfeladatra, hogy a Császár Péter utcát a futóverseny idejére zárva tartsák, biztosítsák a verseny zavartalan lebonyolítását.

Dolycsák Ferenc az egyesület alelnöke elmondta, a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért polgárőrei örömmel fogadták azt a felkérést, hogy polgárőreink a Nagysándor napok rendezvénysorozat részét képező 1848-as reformkori futóversenyen is jelen legyenek.
Munkánk sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az az eredmény, hogy a rajthoz állók valamennyien be is értek a célba. Mindig örömmel jövünk el a Héra Egyesület és az Újkerti Közösségi Ház hívására is - hangsúlyozta Dolycsák Ferenc - közreműködésünk sikere az, hogy egyesületünket kérik fel a biztosításokra.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.