Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Színes

Nagy Sándor napok

1848-as futóversenyen a Császár Péter utcában.

 

A Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért polgárőrei is részt vettek azon a rendezvényen, amelyen a településrész apraja-nagyja is rajthoz állt.
A polgárőröket Debrecen város vezetői, valamint a Héra Egyesület és a Debreceni Művelődési Központ Újkerti Közösségi Háza képviselői, intézményvezetői kérték fel arra a közfeladatra, hogy a Császár Péter utcát a futóverseny idejére zárva tartsák, biztosítsák a verseny zavartalan lebonyolítását.

Dolycsák Ferenc az egyesület alelnöke elmondta, a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért polgárőrei örömmel fogadták azt a felkérést, hogy polgárőreink a Nagysándor napok rendezvénysorozat részét képező 1848-as reformkori futóversenyen is jelen legyenek.
Munkánk sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az az eredmény, hogy a rajthoz állók valamennyien be is értek a célba. Mindig örömmel jövünk el a Héra Egyesület és az Újkerti Közösségi Ház hívására is - hangsúlyozta Dolycsák Ferenc - közreműködésünk sikere az, hogy egyesületünket kérik fel a biztosításokra.