Rádió P - A polgárőr rádió - Együtt a jó közbiztonságért

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A Balatonalmádi Járás polgárőr egyesületei 2015. október 21-én Balatonkenesén tartották meg havi koordinációs értekezletüket.

 

A járás polgárőr egyesületei egy régi "szokást" elevenítenek fel azzal, hogy havonta más-más polgárőr egyesület székhelyén tartják meg a polgárőr-rendőr koordinációs értekezletet. Az egyesületi elnökök mellett a házigazda egyesület vezetősége és tagjai is részt vehetnek az értekezleten, így jobban bele látnak a rendőrség munkájába, és első kézből kapnak információt tevékenységük hatékony végzéséhez.

Az értekezletet megnyitó Ritter József, a Balatonkenesei Polgárőr Egyesület elnöke köszöntötte a Megyei Polgárőr Szövetség koordinációs alelnökét, Hajdár József urat, Nyemcsók Györgyné asszonyt, a polgárőrség járási koordinátorát, a megjelent egyesületi elnököket és a Balatonalmádi Rendőrkapitányság képviselőit, Éliás Gábor r. őrnagyot Balatonkenese Rendőrőrs őrsparancsnokát, Vágfalvi Attila r. százados őrsparancsnok helyettest és a körzeti megbízottakat.

A koordinációs értekezleten az elmúlt hónap eseményei, a szolgálatellátás értékelése, ill. a bűnügyi tájékoztatás mellett a lassan beköszöntő téli időjárással kapcsolatos feladatokat ismertetése és meghatározása volt a napirend témája. A koordinációs értekezletet egy jó hangulatú, felszabadult beszélgetéssel, tapasztalatcserével zárult.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.