Rádió P - A polgárőr rádió - Figyelő, és polgárőr járőr szolgálat a temetőknél Szentesen

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Szentesi Polgárőrök aktívan kivették részüket, a közrend és a közbiztonság megóvásában, a hétvégén. Péntektől vasárnap estig, napi 12 órában teljesítettek szolgálatot.

 

Mozgó járőr, és figyelő szolgálat biztosította mindenszentek és, halottak napján a temetők, és környékén a közbiztonságot.

Szentesen található 8 temetőben, a sírokhoz érkező, kegyeletüket lerovó, családtagok és ismerősök biztonságát, nyugalmát. Szolgálat ellátása során, segítséget nyújtottak, a gépjárművek parkolásában. Felügyelték azok biztonságát, esetleges feltörésük megakadályozását.

Néhány alkalommal találtak nyitva felejtett gépjármű ajtót, és lehúzott ablakot, vagy más gépjármű áltat okozott sérülést. Ilyenkor megvárták a jármű tulajdonosát.

A járőrök figyelemmel kísérték a sírokon elhelyezett virágok és koszorúk eltulajdonítását, valamint a sírok rongálásának megakadályozását.

Reggeltől estig, önfeláldozó munkájukat végző polgárőrökről, az egyesület vezetősége, délelőtt és délután, szendviccsel, meleg kávéval, teával, délben pedig, meleg ebéddel gondoskodott. A három napos szolgálat, eseménytől mentesen telt. Polgárőrök segítőkész munkáját, számtalan dicséret és elismerés érte.

A szolgálat folyamatos ideje: 2015.10.30.-tól 2015.11.01.ig tartott, tájékoztatta honlapunkat Szabó Zoltán sajtóreferens.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.