Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Színes

Tetten érték

A polgárőrök a mezőőrökkel és a közterület-felügyelőkkel láttak el közös szolgálatot Hajdúböszörmény-Bodaszőlő külterületén található erdőben, ahol falopáson értek tetten egy helyi férfit.

 

A Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért polgárőrei, a mezőőrök és közterület-felügyelők 2015. november 11-én Hajdúböszörmény-Bodaszőlő és Debrecen-Józsa közötti külterületen láttak el közös szolgálatot, amikor 13 óra körüli időben meghallották, hogy az erdőben valaki egy kézi fűrésszel vágja a fát.

A polgárőrök az esetről értesítették a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját és a járőrök kiérkezéséig a társszervek képviselőivel közösen a helyszínen visszatartották a hajdúböszörményi férfit, aki engedély nélkül három fát is kivágott.

 

A helyi rendőrök N. Andrást elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsított kihallgatásán az 55 éves férfi a nyomozóknak beismerte a bűncselekmény elkövetését. A terhelt otthonában tartott házkutatás során a rendőrök további három mázsa fát találtak és foglaltak le, amelyeket a megalapozott gyanú szerint a férfi előző héten szintén ugyanabból az erdőből tulajdonított el.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya N. Andrással szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

(Forrás: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság)