Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Színes

Év végi záró vacsorát tartottak a polgárőrök

  • Nyomtatás

Vacsorával egybekötött szolgálati összejövetelt tartott december 17-én a Polgárőrség Lakitelek. A Tőserdei Pálinkaház étteremben tartott találkozón a rendőrség képviselői is jelen voltak.

 

Minden hónapban össze szoktak ülni a lakiteleki polgárőrök, hogy megbeszéljék az előző időszak eseményeit, valamint egyeztessék a következő hónap polgárőr szolgálatait.

A polgárőröknél a december vége mindig egy emelkedettebb pillanat, a szokásos havi összejövetelünket ilyenkor összekötjük egy záró vacsorával. Azon polgárőr társainknak, akik egész évben a falu közbiztonsága érdekében, szabadidejüket feláldozva dolgoztak, egy vacsorával tudjuk megköszönni munkájukat – mondja Felföldi Zoltán, a Polgárőrség Lakitelek elnöke.

Polgárőr összejövetelekkor szokás, hogy az előző időszakban névnapjukat ünnepelt polgárőrök egy palack lakiteleki bort kapnak. Ez a decemberi találkozón sem volt másképp.

Az év végi záró vacsorát megtisztelte jelenlétével Tóth Tibor rendőr alezredes, a Tiszakécskei Rendőrőrs parancsnoka, valamint Heinrich Gábor és Ledniczky Tibor Lakitelken élő és szolgálatot teljesítő rendőrök. Tóth Tibor megköszönte a lakiteleki polgárőrök egész éves együttműködését, a helyi közbiztonság érdekében kifejtett tevékenységet.

A Polgárőrség Lakitelek tagsága gyarapszik, a decemberi alkalommal is két fővel bővült az egyesület taglétszáma.

A vacsora megtartását a Tőserdei Pálinkaház támogatta.

Forrás: lakitelekma.hu