Rádió P - A polgárőr rádió - Munkában a debreceni iskolarendőrök

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A gyerekek biztonsága elsődleges érték, ezért a debreceni rendőrök idén is kiemelt figyelmet fordítanak a kisdiákok védelmére és balesetmentes közlekedésére.

A Debreceni Rendőrkapitányság iskolarendőrei a polgárőrséggel közösen a korábbi évekhez hasonlóan szeptember hónapban is folytatják „Az iskola rendőre” programot.

A program részeként 2016. szeptember 13-án a Debreceni Bocskai István Általános Iskolánál, a rendőrkapitányság balesetmegelőzési előadója, valamint az iskolarendőr és a helyi polgárőrök segítették a kisiskolások közlekedését a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen és útkereszteződésben.

A rendőrök emellett fokozott figyelmet fordítottak a járművezetők jogkövető magatartásának ellenőrzésére, kiemelten a kijelölt gyalogos-átkelőhely megközelítésére, továbbá a biztonsági öv és gyermekülés kötelező használatára.

A gyerekeknek fényvisszaverő eszközöket is kaptak a biztonságukat vigyázó rendőröktől.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.