Rádió P - A polgárőr rádió - Ismét első helyen - videóval

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Megyei Polgárőr Szövetség idén is megrendezte a Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny megyei döntőjét Szolnokon.

A képzeletbeli dobogó legfelső fokára ismét Kecse László állhatott.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség 2016. szeptember 17-én, Szolnokon rendezte meg a polgárőrök közlekedésbiztonsági versenyének területi fordulóját.

A megmérettetésre a helyi rendőrkapitányságok illetékességi területéről két-két főt neveztek a megyei döntőre.  Összesen 13 induló érkezett a hétvégi versengésre. A versenyzők KRESZ és polgárőr-szakmai elméletben, valamint járművezetés-technikaitudásban mérhették össze erejüket. A megyei döntőn Kecse László a kunszentmártoni járást képviselő Tiszaföldvári polgárőr bizonyult a legjobbnak, aki mind az elméleti feladatokban, mind a gyakorlati versenyszámban az élen végzett.

Az összetett eredmények alapján a képzeletbeli dobogó második fokára Imre Lajos szolnoki polgárőr állhatott, míg a harmadik helyet Albert Attila Károly jászberényi polgárőr szerezte meg. A díjakat Kosztyó Gábor rendőr alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője és Szabó Zoltán, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség elnöke adta át a helyezetteknek.

Jász-Nagykun-Szolnok megyét az első két helyezett képviselheti a 2016. szeptember 24-én, Budapesten megrendezésre kerülő országos versenyen

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.