Rádió P - A polgárőr rádió - Közbiztonsági Egyeztető Fórum Hajdúszoboszlón

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Közösen tárgyalták meg az elmúlt időszak közbiztonsági helyzetét.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság szervezésében 2016. szeptember 20-án tartották meg a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum ülését. A fórumon Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője értékelte a rendőrkapitányság, valamint Hajdú-Bihar megye 2016. évi első 8 hónapjának bűnügyi, közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetét.

A megbeszélésen részt vettek a rendőrkapitányság illetékességi területén működő polgárőr egyesületek, önkormányzatok és a Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ képviselői is. Az ülésen a meghívottak köszönetet mondtak az eddigi sikeres együttműködésért, valamint a további eredményes közös munka érdekében egyeztettek a települések közbiztonságát érintő kérdésekben.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.