Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Színes

Vendégszolgálatban Gyenesdiáson

A Várdombi Polgárőr Egyesület 2016.08.19.-2016.08.26. között a Gyenesdiási Polgárőr és Vízi Egyesület meghívására 6 felnőtt és 3 ifjú polgárőrrel a Bűnmegelőzési Program keretében részt vett a Gyenesdiási strandok biztosításában.

Feladatuk Gyenesdiás két strandja biztonságának felügyelete, valamint a strandok parkolóinak ellenőrzése volt napközben 10-18 óráig, illetve éjszaka 20-06 óráig.

A feladatokat a helyi Polgárőrség vezetőinek visszajelzése alapján sikerült maximális mértékben végrehajtani, ezzel is öregbítve a Tolna megyei polgárőrök hírnevét.

A megyéből a Várdombi Polgárőr Egyesület egyedüliként vett részt ebben a programban. A Gyenesdiási Egyesület vezetőitől már a jövő nyárra is felkérést kaptak, számítanak a munkájukra.

 A nem mindig kedvező időjárás, és a napi 8-10 órás szolgálatok ellenére jó hangulatban telt el az egy hét, résztvevő tagok, és főként ifjú polgárőrök sok tapasztalattal gazdagodtak az ilyen jellegű szolgálatellátás tekintetében is.

Köszönet illeti Horváth Kornélt, a Gyenesdiási Polgárőr és Vizi Egyesület titkárát, és Szénási Lajost, a Várdombi Polgárőr Egyesület elnökét, akik megszervezték, hogy az Egyesület tagjai részt vehettek ebben a programban, és a szolgálatellátás mellett a Balaton előnyeit is élvezhették!