Rádió P - A polgárőr rádió - A Sándorfalvai polgárőrség sikerei

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A Polgárőr Egyesület Sándorfalva civil szervezet sikerrel pályázott a Generali a Biztonságért Alapítvány pályázatán, melynek keretein belül elnyerte egy drog prevenciós előadás és elsősegély nyújtási verseny megrendezési jogát.

Az alapítvány célul tűzte ki, többek között a betegség-megelőző, gyógyító, szociális támogatások nyújtását, mely témakörön belül lett nyertes az egyesület pályázata.

Az elfogadott pályázat értelmében, a verseny három fordulóban kerül megrendezésre a Sándorfalvai Pallavicini Sándor Általános Iskolában.

A versenyre a helyi és az egyesülettel együttműködő településekről érkező háromtagú csapatok jelentkezhetnek.

A csapatban két felső tagozatos (5.-8. osztály) és egy nagykorú versenyzőnek kell részt vennie.

A versenykiírás az egyesület Facebook oldalán megtekinthető, illetve a település területén plakát formájában megtalálható.

 

Időpontok:

  • November 10. (csütörtök) – Dr. Zacher Gábor toxikológus, főorvos drog prevenciós előadása
  • Október 31. (hétfő)  – Beugró feladat leadási határideje
  • November 7. (hétfő) – Első segélynyújtási oktatás, melyre a Dr. Rónyai László által elkészített oktató füzet témaköreit vesszük sorra és ültetjük át a gyakorlatba. 
  • November 11. (péntek) – Első segélynyújtási verseny a megtanultakból, teszt és gyakorlat formájában is. A pontozás után a helyezettek díjazása következik.

A polgárőrség egy másik pályázaton is pozitív elbírálásban részesült, miszerint a Hankook Tire Magyarország Kft. felajánlása révén nyári gumiszettel látják el, a régebben szintén pályázaton nyert egyesületi gépjárművet- mondta el portálunknak Bereczné Bősi Gizella elnök.

Forrás: Magyari Béla

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.