Rádió P - A polgárőr rádió - Katasztrófavédelem is kitelepült az újbudai Őszköszöntő Fesztiválra

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A Dél-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség nevében Czifra Ferenc tűzoltó alezredes, polgári védelmi felügyelő is részt vett az Őszköszöntő Fesztiválon szeptember 17-én a Bikás parkban. A rendvédelem sátrát a rossz idő ellenére is sokan látogatták.

A bikás parki rendezvényen a katasztrófavédelem mellett a XI. kerületi Rendőrkapitányság, a XI. Kerületi Önkormányzat Közterület-felügyelete, valamint az Újbudai és Lágymányosi Polgárőr Egyesületek is jelen voltak. A rendvédelmi szervek közös sátorban várták a gyerekeket és felnőtteket, akik érdeklődhettek a hivatásossá válás feltételeiről, a vonulós tűzoltók mindennapi életéről. A gyerekek számára a kreatív feladatok mellett lehetőség volt tűzoltó védősisak és társasági tányérsapka felpróbálására, valamint beülhettek az önkormányzat által a XI. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságnak adományozott Dacia Duster szolgálati autóba is.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.