Rádió P - A polgárőr rádió - Közös éjszakai szolgálat

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A helyi rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők közösen ellenőrizték Hajdúnánáson és Polgáron a szórakozóhelyeket és azok környékét.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság munkatársai a helyi polgárőrökkel és közterület-felügyelőkkel közösen 2016. szeptember 9-én 22 órától másnap 4 óráig közösen ellenőrizték a hajdúnánási és polgári szórakozóhelyeket és azok környékét. A rendőrök a településeken kiemelt figyelmet fordítanak a környéken lakók nyugalmának biztosítására, a közrend és közbiztonság fenntartására.

Fontos a gyermek- és fiatalkorú korosztály bűnelkövetővé- és áldozattá válásának megelőzése. Az akció egyik fő célja a fiatalok biztonságának fokozása, a 18. életévüket be nem töltött személyek alkoholfogyasztásának visszaszorítása. A rendőrség és a polgárőrség a közeljövőben is tervez hasonló jellegű közös szolgálatot a két városban.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.