Rádió P - A polgárőr rádió - Pick utcai futófesztivál biztosítása

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Immár 15. alkalommal került megrendezésre az évről-évre egyre több embert megmozgató szegedi sportesemény a Pick Utcai Futófesztivál.

A program a hagyományokhoz híven a Dóm téren, szeptember utolsó vasárnapján volt,  amely az idén szeptember 25-én került megrendezésre. A résztvevők 3 táv közül választhattak, a bátrabb nevezők egy 6km-es távon mérhették össze a kitartásukat, akik pedig családjukkal, barátaikkal szerették volna végig kocogni, számukra egy rövidebb 1,5 km-es és egy 3,4 km-es táv ált rendelkezésre.

A Pick futófesztivál, most, is mint mindig az egészség, a sport és a közösség szellemében zajlott le, amelyet a Belvárosi Polgárőr Egyesület a rendőrséggel együttműködve biztosított felkérésre. A polgárőrök 14 fővel vettek részt a biztosítási feladatban, amely eseménymentesen zajlott le – mondta el a honlapunknak Csőke Zsolt elnök.

Fotó: Cs. Zs

Forrás Magyari Béla

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.