Rádió P - A polgárőr rádió - Mundérba Bújt Történelem

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Heves megyében-Hatvanban a Hatvany Lajos Múzeumban 2016. október 4-én megnyílt a „Mundérba Bújt Történelem” című kiállítás.

Melyen zömmel magángyűjtők haditechnikai jellegű anyagait, amelyek között vannak polgárőrök is mutatják be 

A kiállított tárgyakat, eszközöket Bukovics Géza, Farkas Zsolt, dr Bártfai Ádám és Bártfai Bálint valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum bocsátották az intézmény rendelkezésére.

A szervezésben és a szemléltető tablók készítésében jelentős szerepet vállalt a Gáspár András Bajtársi Egyesület. Ehhez tárlathoz kapcsolódnak H. Szabó Sándor fotóriporter képei, aki repülés szépségeit mutatja be, ahogy kevesek láthatják.

A kiállítást, Szinyei András Hatvan város alpolgármesterének köszöntője után, Prof. Dr. Padányi József Dsc, dandártábornok, egyetemi tanár, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tudományos rektor-helyettese nyitotta meg.

A megnyitó után Kőszegi Ferenc ny. alezredes, a Gáspár András Bajtársi Egyesület elnöke rövid tárlatvezetéssel kalauzolta a szépszámú megjelentet a kiállított tárgyak között.

Szöveg: Kőszegi Ferenc

Fotó: Kestler Tamás

 

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.