Rádió P - A polgárőr rádió - A bringásoknak ma reggeli járt Mórahalmon

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Az Autómentes Nap alkalmából „Bringás Reggelivel” várta a Mórahalmi Rendészet, a Mórahalmi Polgárőrség, a Mórahalmi Rendőrőrs és a vendég Polgárőrök a templom előtt elhaladó bicikliseket és természetesen a buszmegállóból, gyalogosan érkezőket is.

A Mórahalmi Rendőrőrs munkatársai emellett közlekedésbiztonsági ajándékokkal jutalmazták azokat, akik a környezet védelmében nem pöfögtettek kipufogófüstöt a levegőbe – legalább ezen a napon.

Tiszaföldvári Polgárőröknek ezúton is a szervezők megköszönik a rendezvény biztosításában nyújtott segítséget.

Mórahalmon a „vendég” Polgárőrök szolgálatuk ellátása során nem csak az illegális bevándorlok feltartóztatását hajtják végre, hanem folyamatosan részt vesznek és segítenek a különböző rendezvények eseménymentes biztosításának a végrehajtásában is.

"Köszönöm minden vendég Polgárőrnek a munkáját, amit eddig és az elkövetkező időben nyújtottak/nyújtanak Mórahalom Városának." mondta el a portálunknak Sárközi László a mórahalmi polgárőrség tagja.

Fotó: Balog Gábor

Forrás: Magyari Béla

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.