Rádió P - A polgárőr rádió - "Őrzők Napja" Szentendrén

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Szentendre Város Önkormányzata 2016. szeptember 22-én a már hagyományos Európai Autómentes Nap programsorozathoz csatlakozva, városi rendezvényt szervezett.

A Duna Korzón, melyhez idén II. alkalommal csatlakozott Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai, Pest Megyei Készenléti és Ellenőrzési Egység motorosai, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Szentendrei Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság egysége és a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia Központi Kiképző Bázisának munkatársai és a hagyomány folytatódott II. Őrzők napjaként. Idén részt vettek az Autóvadász munkatársai is.

A kilátogató gyerekek és felnőttek színvonalas kutyás rendőr, intézkedéstaktikai bemutatót láthattak, majd a katasztrófavédelem és a rendőrség közös baleseti szimuláció, mentési bemutatóját.

A bemutatók közötti időben számos lehetőség várta a gyerekeket, katonai akadálypálya, trafi futás, ügyességi kerékpár pálya, KRESZ teszttöltés.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.