Rádió P - A polgárőr rádió - Madzagfalvi Napok

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Madzagfalvi Napokat rendeztek Békés városában, aminek biztonságos lebonyolításában a Békési Polgárőrség KHSz polgárőrei is tevőlegesen részt vettek.

Immáron tizennyolcadik alkalommal szeptember 09 -11. között, került megrendezésre a békési Erzsébet-ligetben a Madzagfalvi Napok nevet viselő rendezvény. A program során kiemelt hangsúlyt fektettek a rendezők a helyi termékek és hagyományőrző programok bemutatására. A rendezvény keretén belül a kulturális programok minden korosztály számára kiváló szórakozási lehetőséget biztosítottak.

Gyarmati Sándor a Békési Polgárőrség KHSz elnök tájékoztatása szerint a Madzagfalvi Napok rendezvénysorozatát a Békés Városi Rendőrkapitányság rendőreivel a Békési Polgárőrség KHSz. polgárőrei biztosították.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.