Rádió P - A polgárőr rádió - Közös összefogás az állampolgárok biztonságáért

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Egy újabb megyei polgárőr egyesülettel kötött együttműködési megállapodást a Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

A polgárőrség hosszú évek óta a rendőrség első számú stratégiai partnerének számít. Tagjai olyan állampolgárok, akik napi munkavégzésük mellett szabadidejüket nem sajnálva segítik a rendőrök munkáját.

Farkas Gábor rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány, 2016. október 5-én az Ácsi Polgárőr Egyesület elnökével, Szűcs Attilával írt alá együttműködési megállapodást. A szerződésben a felek megerősítették, hogy információik kicserélésével, tapasztalatok átadásával, közös járőrszolgálatok szervezésével veszik fel a harcot a bűnelkövetőkkel szemben az állampolgárok értékeinek megóvása érdekében. A polgárőrök emellett a baleset-megelőzés terén is sokat tettek és tesznek az állampolgárokért Komárom-Esztergom megyében.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.