Rádió P - A polgárőr rádió - Rendkívüli esemény Pest megyében

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

2016. szeptember 18-án 10 óra 30 perckor segélykérő hívás, bejelentés érkezett a Pest Megyei Polgárőr Szövetség 24 órás szakmai ügyeletére a Mogyoródi Polgárőr Egyesület egyik tagjától.

A betelefonáló jelezte, hogy súlyos légi közlekedési baleset történt a Gödöllői Repülőtér légterében, ahol ejtőernyős célba ugró bajnokság folyik, feltehetőleg 2 kisrepülő összeütközött. A megyei ügyelet azonnal riasztotta a Pest Megyei Polgárőr Szövetség Készenléti és Ellenőrzési egység ügyeletben lévő tagjait valamint a környéken található polgárőr egyesületeket és felvette a kapcsolatot a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenység irányításával. Mint egy 30 polgárőr indult segíteni, de sajnos 11 óra 30 körül érkezett az információ, hogy a két gép roncsmaradványait megtalálták és 3 felnőtt és egy gyermek elhunyt a tragikus repülőbalesetben.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.