Rádió P - A polgárőr rádió - Megismételjük

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Valótlan, hogy a határon szolgálatot ellátó rendőröknek nem megfelelő a ruházata, pokrócokra, gyógyszerekre, élelmiszerre van szükségük.

A rendőrség leszögezi: valamennyi rendőr ruházata – norma alapján – biztosított. Ezt meghaladóan a rendőrök ún. meleg aláöltözetet viselhetnek, amelynek beszerzését a rendőrség támogatja. A határszakaszra vezényelt rendőrök számára elegendő számban takarót osztottak ki, meleg tea folyamatosan fogyasztható.

A rendőrök számára a nap 24 órájában biztosított az orvosi ellátás. Betegség estén a rendőr orvosi javaslatra egészségügyi szabadságra távozik a megfelelő gyógyszeres kezelés mellett. A határhoz rendelt erők számára a fogorvosi ellátás is rendelkezésre áll.

A nappali szolgálatot ellátók meleg reggelit és vacsorát, valamint ebédre - a szolgálati helyen - hideg ételcsomagot kapnak. Az éjszakai szolgálatba lépők meleg vacsorát és éjszakai pótlékként hideg ételcsomagot, meleg reggelit és meleg ebédet fogyasztanak. Az étkezésnél figyelembe veszik a különböző étel intoleranciát, illetve a központi étlaptól is van lehetőség eltérésre. 

A rendőrség ismételten felajánlja a média-tartalom szolgáltatók munkatársainak a határrendészeti feladatokat végző rendőrök ellátására fenntartott raktárkészletek tetszőleges időpontban történő megtekintését. A rendőrség most nyilvánosan is megismételt korábbi ajánlatával egyetlen média-tartalom szolgáltató nem élt. 

ORFK Kommunikációs Szolgálat

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.