Rádió P - A polgárőr rádió - Villámcsapás miatt keletkező tűz elhárításában segített a Magyarkeszi Polgárőr Egyesület

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Az Egyesület elnöke Váradi Balázs szeptember 19-én 17 óra 58 perckor telefonhívást kapott a körzeti megbízottól, Németh János rendőr főtörzs-zászlóstól, aki arról értesítette, hogy villámcsapás miatt tűz keletkezett egy raktárnak használt lakóépületben. 

Az épület környékén munkagépek, üzemanyag, műtrágya és a közelben másik épület szintén raktár és műhelynek használt építmény is volt. Az egyesületből 4 fő 18 óra 12 perckor a helyszínen volt egy munkagéppel és az egyesület tulajdonában lévő eszközökkel.

Majd a Tamási Tűzoltókkal közösen Dubóczki Balázs parancsnok úr irányításával megkezdték az oltást, ezzel egy időben lezárták a forgalom elől az utcát. . Pár perc múlva a helyszínre érkező Siófok1 és Siófok2 tűzoltószerekkel folytatták a kárelhárítást. A helyszínt 19 óra 05 perckor hagyták el a tűzoltók köszönő szavai után, és nem maradt más, mint a tűzoltóság a kötelező adminisztrációs munkája.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.