Rádió P - A polgárőr rádió - A Tápéi búcsút biztosították a polgárőrök

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Évszázados múltra tekint vissza a Tápéi Szent Mihály napi búcsú, amely idén is sok érdeklődőt vonzott. Már pénteken elkezdődött, de szombaton és vasárnap a búcsúi rendezvényekkel folytatódott, amely az idén október elejére esett.

Szombaton délután 3 órakor elindult a menettánc a művelődési háztól a Búcsú térig. A menetben az óvodások. iskolások és a legidősebb táncosok együtt vonultak. A menetet és a három napos búcsúi rendezvényeket a tápéi polgárőrség biztosította a rendőrséggel együttműködve.

A Búcsú tér teljesen megtelt különféle árusokkal, játékokkal, a kilátogatók örömmel vetették bele magukat a forgatagba, ahol a rendezvény sorozatát a fiákeres felvonulás is gazdagította, amelyet rendőr és polgárőr biztosítással vonult be a Búcsú térre.

A napsütéses jó időnek köszönhetően szinte megtelt a tápéi búcsú tér.

Forrás és kép: Magyari Béla

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.