Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Színes

Zirci Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

A toborzás és más fontos témák kerültek napirendre.

A Zirci Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum 2016. október 10-én tartotta soron következő ülését. Ennek során először Szűcs Erika címzetes rendőr alezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság hivatalvezetője ismertette a határvadász beosztásra kiírt pályázatot, a felvételi követelményeket és a munkakör betöltésével együtt járó juttatásokat.

Ezt követően Tóth Gábor rendőr őrnagy, őrsparancsnok tartott tájékoztatót a Zirci Rendőrőrs illetékességi területének bűnügyi helyzetéről, a személyi állomány által elért szakmai eredményekről. Szelthoffer Ferenc, a Zirci Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka, előadásában bemutatta a vezetése alatt álló szervezetet, annak működési területét, feladatait és a megelőzés területén tett erőfeszítéseiket.

Anda György rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője felszólalásában további információkkal egészítette ki a toborzással kapcsolatban elhangzottakat és kérte a jelen lévő szervezetek képviselőit, hogy a pályázat hírét vigyék tovább, az érdeklődőket pedig irányítsák a rendőrséghez. Anda György rendőr ezredes kiemelte a fórum munkájának jelentőségét, továbbá azt, hogy mennyire fontos a főkapitányság számára, hogy az illetékességi területén működő önkormányzatok és szervezetek hogyan értékelik munkáját.

A polgármesteri hivatal tanácstermében megtartott programot annak az együttműködési megállapodásnak az aláírása zárta, amelyet a körözés alatt álló gépjárművek felderítésére alkalmas Zsarucar Sigmoid Car Camera rendszámfelismerő rendszer működtetésére kötött a város önkormányzata a Bakony Polgárőr Egyesület és a Veszprémi Rendőrkapitányság. Az iratot Ottó Péter polgármester, Kavalecz Tibor elnök és dr. Ipsits Csaba rendőr ezredes, kapitányságvezető látta el kézjegyével.

Ezt követően a fórum tagjai átmentek a Zirci Önkormányzati Tűzoltóság épületéhez, ahol egy technikai bemutatót tekintettek meg.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság