Rádió P - A polgárőr rádió - Pest megyében sikeres a polgárőr-rendőr közös feladatellátása

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

2016. 09. 15-én Verőce, Zombori utca alatti családi ház udvaráról 10:15 óra és 11:30 óra közötti időben ismeretlen tettes, ismeretlen módszerrel eltulajdonított egy alumínium létrát.

Ezen a napon 12.00 óra és 13.00 óra körüli időben, járőrözés közben észleltük, hogy a polgárőrség és a rendőrség által is már ismert K.J. Verőcei lakos a Lugosi utcában, sétál a vállán egy alumínium létrával és azt több helyen is megpróbálta értékesíteni.

A későbbiekben a polgárőrség tudomására jutott lakossági információból, hogy K.J. a létrát egy Lugosi utcában lakó személynek eladta. Ezen információkat 2016. 09. 26-án a Verőcei Rendőrőrs parancsnokának átadtam, és 09. 27-én estére, közös akciót szerveztünk a létra és az elkövető személyé előtalálására.

2016. 09. 27-én 20.30 perckor a Lugosi utcában lakó személy házánál a KMB-s kollégával megjelentünk, aki elmondta, hogy a létrát K.J. nevű személytől vásárolta. A létra a tulajdonosának bemutatásra került, aki egyértelműen azt felismerte, ezután a létra lefoglalásra került. K.J.-t lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt tartózkodási helyén felkerestük, de ott nem találtuk.

Felkutatására bevezetett intézkedések eredményesek voltak, nevezett személyt a rendőr-polgárőr közös járőr 23. 50 órakor Verőce, Maros utcában igazoltatta, majd a Váci Rendőrkapitányságra további intézkedés céljából, előállította.

 

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.