Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Színes

Pest megyében sikeres a polgárőr-rendőr közös feladatellátása

2016. 09. 15-én Verőce, Zombori utca alatti családi ház udvaráról 10:15 óra és 11:30 óra közötti időben ismeretlen tettes, ismeretlen módszerrel eltulajdonított egy alumínium létrát.

Ezen a napon 12.00 óra és 13.00 óra körüli időben, járőrözés közben észleltük, hogy a polgárőrség és a rendőrség által is már ismert K.J. Verőcei lakos a Lugosi utcában, sétál a vállán egy alumínium létrával és azt több helyen is megpróbálta értékesíteni.

A későbbiekben a polgárőrség tudomására jutott lakossági információból, hogy K.J. a létrát egy Lugosi utcában lakó személynek eladta. Ezen információkat 2016. 09. 26-án a Verőcei Rendőrőrs parancsnokának átadtam, és 09. 27-én estére, közös akciót szerveztünk a létra és az elkövető személyé előtalálására.

2016. 09. 27-én 20.30 perckor a Lugosi utcában lakó személy házánál a KMB-s kollégával megjelentünk, aki elmondta, hogy a létrát K.J. nevű személytől vásárolta. A létra a tulajdonosának bemutatásra került, aki egyértelműen azt felismerte, ezután a létra lefoglalásra került. K.J.-t lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt tartózkodási helyén felkerestük, de ott nem találtuk.

Felkutatására bevezetett intézkedések eredményesek voltak, nevezett személyt a rendőr-polgárőr közös járőr 23. 50 órakor Verőce, Maros utcában igazoltatta, majd a Váci Rendőrkapitányságra további intézkedés céljából, előállította.